Smart Switch telefon veri aktarma işlemi 9-10 saat sürer diyor

RobinsonC

Decapat
Daha fazla  
Daha önce hiç Samsung telefon kullanmadım annemin eski telefonu Samsung kendisine yeni bir Samsung telefon aldım her iki telefonuda Wi-Fi ağına bağladım ve Smart Switch programını kurdum. Eski telefondaki tüm verileri yeni telefona aktar dediğim de yaklaşım süre olarak 9-10 saat sürer diyor. Yarım saat civarı bekledim % 9 bile zar zor oldu. Ben de geri durdurdum. Bu sürü normal mi ya da ne yapmam lazım, ne önerirsiniz?

Daha önce hiç Samsung telefon kullanmadım annemin eski telefonu Samsung kendisine yeni bir Samsung telefon aldım her iki telefonuda Wi-Fi ağına bağladım ve Smart Switch programını kurdum. Eski telefondaki tüm verileri yeni telefona aktar dediğim de yaklaşım süre olarak 9-10 saat sürer diyor. Yarım saat civarı bekledim % 9 bile zar zor oldu. Ben de geri durdurdum. Bu sürü normal mi ya da ne yapmam lazım, ne önerirsiniz?
Kablolu mu kablosuz mu? Kaç GB veri söz konusu?

35GB veriyi S10E'den S21FE telefonuma 1 saat civarlarında kablosuz atmıştım.

Bilgisayara bağlaya bilmem için yeni telefonun kablosunun uyması lazım yeni telefonun içinden çıkan kablonun ucu USB değil o yüzden bağlıyamıyorum toplamda göndermem gereken veri miktarı 24 GB civarı bu kadar uzun sürmesini çözemedim,

Sorunu şöyle çözdüm arkadaşlar yeni telefonu güncelledim adan Z ye ardından eşleştirdim 40 dk civarı sürdü...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı