Smart switch verileri yedeklemiyor

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba.

Geçen sene (eski telefonum) A32 telefonumu, Samsung Smart switch ile yedekledim ve hard reset atarak geri yükledim. Birkaç ufak eksik dışında, dahili ve harici tüm uygulamalarım kullanılır halde geri yüklendi.

Dün ise A35 telefonuma aynı programla yedek aldım ve kendi programlarında bile veri yedeklemediği oldu. (alarm, takvim gibi)

Sadece ayarlar menüsünde başarılıydı.

Harici programların ise birkaç tanesi dışında, hiçbirinde verileri yedeklememişti.

Uygulamaları sıfırdan kurmak ve ayarlarını yapmaktan farkı yoktu. Saatlerim boşa gitti.

Bu neden olabilir?

İleride aynı şey başıma gelmesin diye, aklınıza gelen ihtimalleri yazabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde gayet iyi çalışır. İnternet bağlantısının stabil olduğundan emin olun. Gerekli seçenekleri seçtiğinizden emin olun. Kablo ile yaptıysanız kablonun sağlam olduğundan emin olun. Bilgisayara yedeklediyseniz yine kablolara ve sistemin düzgün çalıştığından emin olun.

Ayrıca bir sürü yedekleme yöntemi var.

En önerdiklerim yukarıdan aşağıya;

Bilgisayara yedekleme
Geçici Smart Switch Bulut Yedeği (sıfırlarken sormakta)
Depolama cihazı ile yedekleme
Kablo ile cihazdan cihaza aktarım
Kablosuz cihazdan cihaza aktarım

Eğer verilerin bir kısmını aktardıysa ve diğerlerini aktarmadıysa/eksik aktardıysa yüksek ihtimale aktarma esnasında bir sorun olmuştur. Veya daha sonra yüklemek üzere programlanmış olabilirler (uygulama gibiyse).

Normalde gayet iyi çalışır. İnternet bağlantısının stabil olduğundan emin olun. Gerekli seçenekleri seçtiğinizden emin olun. Kablo ile yaptıysanız kablonun sağlam olduğundan emin olun. Bilgisayara yedeklediyseniz yine kablolara ve sistemin düzgün çalıştığından emin olun.

Ayrıca bir sürü yedekleme yöntemi var.

En önerdiklerim yukarıdan aşağıya;

Bilgisayara yedekleme
Geçici Smart Switch Bulut Yedeği (sıfırlarken sormakta)
Depolama cihazı ile yedekleme
Kablo ile cihazdan cihaza aktarım
Kablosuz cihazdan cihaza aktarım

Eğer verilerin bir kısmını aktardıysa ve diğerlerini aktarmadıysa/eksik aktardıysa yüksek ihtimale aktarma esnasında bir sorun olmuştur. Veya daha sonra yüklemek üzere programlanmış olabilirler (uygulama gibiyse).
Haklısınız, yedekleme şeklimle ilgili yeterli bilgi vermemişim.

Telefonu, usb data kablosu ile bilgisayara bağlayarak yedek aldım. Her ikisi de sağlam ve güncel idi.

Zaten daha önce de belirttiğim gibi sorun yaşamamıştım. Böyle olacağını hiç tahmin etmedim.

Aynı yedeği mi alıyor bilemiyorum ama eş zamanlı olarak Cloud servisine de yedekleme yapmak lazımdı belki. Artık korktum =(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı