Çözüldü Smite 0xc000007b hatası

• Konuyu başlatan Yka1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.176
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yka1

Centipat
Daha fazla  

Process Monitor'den aldığım hatalar burada mevcut tüm oyunlar sorunsuz çalışırken bu oyunda bu sorunu yaşıyorum. Farklı laptopta sorunsuz oynarken masaüstü bilgisayarımda buradaki her sonucu denememe rağmen çözüme ulaşamadım.

Aşağıdaki konumdan belirtilen DLL dosyasını silin.

C:\Windows\System32\d3dx11_43.dll

Daha sonra DirectX'i kurun. Kurulum esnasında Bing Bar seçeneğini işaretlemeyin.

Dediğiniz gibi yaptım fakat hala aynı hatayı alıyorum 2 gündür sadece bu oyunun sorununu halletmeye çalışıyorum fakat sonuç yine aynı.

Yeni Process Monitor görüntüsü

Dosya Ekleri

• 1705346185198.png
    1705346185198.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 36
Yine aşağıdaki konumdan belirtilen DLL dosyalarını silin.

C:\Windows\System32\msvcr110.dll
C:\Windows\System32\msvcp110.dll

Daha sonra bu paketleri kurunuz.

@Yka1

Gözümden birkaç dosya kaçmış. Hemen ekliyorum.

Silin:

C:\Windows\System32\XAPOFX1_5.dll

C:\Windows\System32\X3DAudio1_7.dll

Yükleyin;

Son düzenleme:
Bu kadar uğraştırması normal mi? Yoksa bende mi bir sıkıntı var? Hala aynı şekilde hatayı alıyorum.

1705347235751.png

Sonda atıklarınızı şimdi gördüm onları da deneyip geri dönüş sağlayacağım kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Sanırım sistem klasörlerine manuel olarak dosya indirip atmışsınız. Hata raporunda sorunlu dosyalar tek raporda çıkmayabiliyor. Sorunu çözene kadar devam edeceğiz.

Son eklediklerimi görmüşsünüz zaten. Yine olmazsa yeni bir rapor paylaşırsınız.

Yeni hali bu şekilde hala sorun çözülmüş değil sanırım PC'ye reset atmam gerekli... Çözüm seçeneklerine açığım fakat cidden umudum tükeniyor bu konuda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı