Smok NORD 5 önerisi

Aldığınız cihaz Dl içim yani nargile tipi. Yanlış hatırlamıyorsam 0,15 ve 0,20 ohm gibi iki coil seçeneği var. Bu da demek oluyorki 6mg nikotin üzerinde likit sıkıntılara yol açabilir. Salt likit asla tavsiye etmem, çünkü içerisindeki benzoik asit kanserojen bir madde.

Likit konusunda önceliğiniz sağlık ise, ABD veya Avrupa menşeeli likitleri tercih edebileceğiniz gibi AB mevzuatına uygunluk belgesi sunabilen tek yerli likit Efkar'ı da tercih edebilirsiniz. Üreticilerden biri benim. Merck VG ile yapıldığı iddia edilen likitlerde bilinki merck VG yoktur. Çünkü merck yıllardır ülkeye gliserin getirmiyor.

Eğer aldığınız ürün yurtdışı fiyatlarının epey altındaysa iki kere düşünün, çünkü buraya gelirken üzerine ciddi bir maliyet biner. Mesela benim maliyetime merck nikotin satan yerler gördüm internette. Bu asla mümkün değil.

Esigarada en tehlikeli madde nikotin değil aroma ve aroma miktarıdır. Olabildiğince aroma miktarı düşük likitler kullanmaya yönelin. Bu nedenle vazol gibi tek kullanımlık aroması aşırı yüksek ürünlerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Mentol uzun kullanımda boğazda tahrişe neden olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı