Merhaba arkadaşlar.
Snapchat arkadaş listesinde çok fazla arkadaşım olmamasına rağmen zamanında çok kişi eklediğim için böyle bir hata alıyordum. Arkadaş ekle kısmından son eklenenleri silseniz bile gene çok arkadaş ekleyemiyorsunuz.
Bu soruna bir çözüm buldum. Öncelikle ayarlardan hesabı sil diye bir kısım var. O işlemi yapıyoruz. İşlem bitince bir mail geliyor size hesabın devre dışı kaldığına, 30 gün içinde giriş yapmazsanız hesabınızın silineceğine dair. O mail gelince tekrar hesabımıza giriş yapıyoruz ama mail adresi ile değil kullanıcı adı ile (nedense burada mail ile giriş yapmaya çalışınca hesap bulunamadı hatası alıyorsunuz).
Giriş yapınca hesabınız akttive edilecek şeklinde bir ekran geliyor ve bir süre sonra tekrar hesabın aktive edildiğine dair mail alıyorsunuz.
Hepsi bu kadar mail gelince tekrar hesabınıza giriş yapıp arkadaş eklemeye devam edebilirsiniz.
Ben de işe yaradı bu çözüm. Büyük ihtimalle çok eskiden eklediğiniz ama kabul etmeyen kişilerle ilgili ya da silinen mesajlarla tam sorunun sebebini anlamasam da bu işlem sorunu çözüyor.