Snapchat'teki küfür dava edilebilir mi?

Bizimde anamız bacımız yok mu ne anlatıyorsun? Adını sorsa dövecek adama gerikafalı veya psikopattan başka bir şey denmez. Sende bunu bil.

Biftek kendilerinin anası bacısı var sanıyor bizimde anamız bacımız var bizde gerekirse savunurum laf gelirse karşılık veririz ama bunların amacı savunma değil saf kekoluk.
 
Hocam birisi kardeşimi taciz ederse laf atarsa veya saldırırsa tabii ki koruyacağım gerekirse yaşadığına pişman ederim ama efendi efendi biri yazıyor ise arkadaş oluyor ise kız bir şey demiyor ise niye döveyim savunmalık durumu bana da söyleyin bileyim.
Haberlerde zaten onlarca sosyal medya vakası duyuyoruz adamın tedirgin olması normaldir. Zaten Snapchat gibi yerlerde takılan kızdan hayır gelmez. Flört işlerine karşı değilim doğaldır ama bu iş sosyal medyadan olmaz. Kız ile üniversitede işte vs karşılaşırsın seversin ama ailesinin rızasını da gözetirsin. Sosyal medyadan doğan ilişki de adamın hayatını kaydırır. Hiç bulaşma bence.
 
Haberlerde zaten onlarca sosyal medya vakası duyuyoruz adamın tedirgin olması normaldir. Zaten Snapchat gibi yerlerde takılan kızdan hayır gelmez. Flört işlerine karşı değilim doğaldır ama bu iş sosyal medyadan olmaz. Kız ile üniversitede işte karşılaşırsın seversin ama ailesinin rızasını da gözetirsin. Sosyal medyadan doğan ilişki de adamın hayatını kaydırır. Hiç bulaşma bence.

Hocam gerçekte gördüğüm biri ama yüz yüze konuşma fırsatım olmadı ve o an uygun değildi bende yazdım.
 
Kız kardeşiniz bir erkekle konuşamaz mı? Çoğu kişi namus bekçisi gibi ''Benim kardeşime de deseler küfür ederim'' demiş. Yaptığınız şey doğru değil.
Konuya gelelim. Öncelikle internetten edilen küfürlere çok bakacaklarını sanmıyorum. Ama ciddi bir küfür ise sonuç alabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı