yuruyenshitpost Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #1 Oyunu Steam'den aldım başlıkta yazdığı gibi Alt Tab attıktan sonra tekrar açılmıyor.
CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 882 Çözümler 5 4 Temmuz 2022 #2 yuruyenshitpost dedi: Oyunu Steam'den aldım başlıkta yazdığı gibi Alt Tab attıktan sonra tekrar açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran modu hangisi acaba pencereli mi? Ya da tam ekran mı? Artı 0 Eksi
yuruyenshitpost dedi: Oyunu Steam'den aldım başlıkta yazdığı gibi Alt Tab attıktan sonra tekrar açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran modu hangisi acaba pencereli mi? Ya da tam ekran mı?
KS KS yuruyenshitpost Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #3 CosmicPaweTR dedi: Ekran modu hangisi acaba pencereli mi? Ya da tam ekran mı? Genişletmek için tıkla... Tam ekrandayken açılmıyordu şimdi pencereli tam ekran yaptım açılıyor fakat 80 Hz sabitledi nasıl düzelir? Artı 0 Eksi
CosmicPaweTR dedi: Ekran modu hangisi acaba pencereli mi? Ya da tam ekran mı? Genişletmek için tıkla... Tam ekrandayken açılmıyordu şimdi pencereli tam ekran yaptım açılıyor fakat 80 Hz sabitledi nasıl düzelir?
CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 882 Çözümler 5 4 Temmuz 2022 #4 yuruyenshitpost dedi: Tam ekrandayken açılmıyordu şimdi pencereli tam ekran yaptım açılıyor fakat 80 Hz sabitledi nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Hmm orasını bilmiyorum. Artı 0 Eksi
yuruyenshitpost dedi: Tam ekrandayken açılmıyordu şimdi pencereli tam ekran yaptım açılıyor fakat 80 Hz sabitledi nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Hmm orasını bilmiyorum.
Burco Femtopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 1 7 Temmuz 2022 #5 fps sabitleme sorunu bende de mevcut. Artı 0 Eksi