U Utku Baran26 Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 Oyun alacağım. Sniper Elite 4 indirimle 8TL düşüyor, Max Payne 2 şu an 6TL. Hangisi alınır?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #2 Utku Baran26 dedi: Oyun alacağım. Sniper Elite 4 indirimle 8TL düşüyor, Max Payne 2 şu an 6TL. Hangisi alınır? Genişletmek için tıkla... Max Payne'in yeniden kaldırılma ihtimali var. Riske almayın Sniper Elite zaten duruyor.
Utku Baran26 dedi: Oyun alacağım. Sniper Elite 4 indirimle 8TL düşüyor, Max Payne 2 şu an 6TL. Hangisi alınır? Genişletmek için tıkla... Max Payne'in yeniden kaldırılma ihtimali var. Riske almayın Sniper Elite zaten duruyor.
T TheEvolved Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 1.130 Çözümler 3 Yer Çorum Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci İ7-4790 / Ekran Kartı RX 570 4 GB / Ram 16 GB DDR3 1600 MHz / Anakart Casper H81 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2023 #3 Max Payne 2'yi bilmem ama Sniper Elite 4 bence çok kötü.
U Utku Baran26 Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #4 TheEvolved dedi: Max Payne 2'yi bilmem ama Sniper Elite 4 bence çok kötü. Genişletmek için tıkla... Bazı kişiler iyi diyor oynanıs videosunu izledim bana iyi geldi. TimoLoX dedi: Max Payne'in yeniden kaldırılma ihtimali var. Riske almayın Sniper Elite zaten duruyor. Genişletmek için tıkla... Kaldırılacağı duydum yine de konu açtım.
TheEvolved dedi: Max Payne 2'yi bilmem ama Sniper Elite 4 bence çok kötü. Genişletmek için tıkla... Bazı kişiler iyi diyor oynanıs videosunu izledim bana iyi geldi. TimoLoX dedi: Max Payne'in yeniden kaldırılma ihtimali var. Riske almayın Sniper Elite zaten duruyor. Genişletmek için tıkla... Kaldırılacağı duydum yine de konu açtım.
HayunQ Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 230 Yer Kolombiya/Güney Amerika Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret 6 Ağustos 2023 #5 Utku Baran26 dedi: Oyun alacağım. Sniper Elite 4 indirimle 8TL düşüyor, Max Payne 2 şu an 6TL. Hangisi alınır? Genişletmek için tıkla... Max Payne 2 oynanış olarak sizi sıkabilir. Ben Max Payne'i 3 sene önce oynamıştım çok beğenmiştim ama o zaman da AAA kalite oyun görmemiştim o yüzden. Yani size kalmış.Sniper Elite alabilirsiniz.
Utku Baran26 dedi: Oyun alacağım. Sniper Elite 4 indirimle 8TL düşüyor, Max Payne 2 şu an 6TL. Hangisi alınır? Genişletmek için tıkla... Max Payne 2 oynanış olarak sizi sıkabilir. Ben Max Payne'i 3 sene önce oynamıştım çok beğenmiştim ama o zaman da AAA kalite oyun görmemiştim o yüzden. Yani size kalmış.Sniper Elite alabilirsiniz.