Yanlışlıkla bozuk DLL indirdim ve şimdi indirdiğim yeni oyunlar açılmıyor. Bilgisayarı babamla ortak kullanıyoruz ve o format istemiyor. Konuyu açma sebebim babamın Sniper Ghost Warrior istemesi.
Ama oyun 0xc000007 hatası veriyor. Format atmadan düzeltebilir miyim?
C:\Windows\SysWOW64\MSVCP140.dll C:\Windows\System32\MSVCP140.dll
Bu dosyaları tamamen sil. Ardından vereceğim paketlerin hem x86 hem de x64 olanlarını eksiksiz yükle ve Windows'u son sürüme güncelle.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Eğer attığım konuyu doğru düzgün okuyup, bana raporu atmazsan konuyu kilitleyeceğim.
2 sayfa yazı olmuş hala dediğimi yapmıyorsun.. Demek ki yardıma ihtiyacın yok.
Bu dosyaları tamamen sil. Ardından vereceğim paketlerin hem x86 hem de x64 olanlarını eksiksiz yükle ve Windows'u son sürüme güncelle.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
C:\Windows\System32\MSVCP140.dll
Bu dosyayı silince hata verdi.
Nvcontainer üzerinde açık olduğu için bu eylem gerçekleştirilemiyor.
İşlemlerden kapattım bir daha açıldı.
Nvidia Experienceyi de kapattım yine olmadı.
Hatalar peş peşe geliyor.
Birini çözdüm. Visual'ı kurdum.
Tamam çözdüm çok teşekkürler.