Snoopy Rampage sn-rw1 Dışarıya Ses Verme Sorunu

Yunus Kaydan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi kulaklık sesi dışarı veriyor. Bu kulaklık içerisinden bir CD çıktı. Onu kurdum filan acaba o programın bir ayarından mı kaynaklanıyor?Yoksa kalitesi ile mi alakalı?İsterseniz program için bir video çekebilirim sizde bakarsınız vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi kulaklık sesi dışarı veriyor. Bu kulaklık içerisinden bir CD çıktı. Onu kurdum filan acaba o programın bir ayarından mı kaynaklanıyor?Yoksa kalitesi ile mi alakalı?İsterseniz program için bir video çekebilirim sizde bakarsınız vs.
bende de rampage sn r3 var. dışarıya ses vermesi kulağına tam oturuyogibi olması fakat küçük yerlerden dışarıya ses kaçırmasıdır. bende de böyle bir sorun var. ama benim için pek problem değil fakat sizin için sorun olabilir. size önerim kulağınıza tam oturturduğunuza emin olmanız ve mümkünse dışarı ses kaçırmamak (yaparmısınız bilmem ama) için fazla ses açmamanızdır

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı