Snopy marka kol PC'ye nasıl bağlanır?

Arda_0038

Decapat
Elimde Snopy marka kol var ve bu kol PS3 kolu gibi işliyor. Bunu normalde X360CE ile kullanıyordum ama PS3 kolunu Xbox olarak kullanması zordu bayağı ve PS3 açacak bir program aradım YouTube'dan. Ancak 2 saatlik aramanın sonucunda sonuç hüsran. Yapabileceğim neler var? Bağlayacağım şey Steam'de çalışırsa çok güzel olur.

PS3 kol programları yine PS3 kollarını tanıyor. Steam içinse PS kol desteği var gözüküyor. Dediğiniz gibi x360CE, Xoutput gibi programlar yardımcı olabilir.

PS3 kol programları yine PS3 kollarını tanıyor. Steam içinse PS kol desteği var gözüküyor. Dediğiniz gibi X360CE, XOutput gibi programlar yardımcı olabilir.

Batman vs. oynarken zorluk çıkarıyor X360CE D-pad yerini joystick olarak kullanmak çok zor. Hatta şu an düzgünce çalıştırdım ama oyun içinde (her oyunda) kamera yukarı aşağı yapmıyor. Şu an sorunum bu nasıl çözebilirim?

Dediğim gibi Xoutput ile deneyebilirsiniz.

Öyle gözüküyor. Microsoft konsolu Xbox olduğu için buna göre yapılıyor. Ama Steam için PS desteği var gözüküyor.

Öyle gözüküyor. Microsoft konsolu Xbox olduğu için buna göre yapılıyor. Ama Steam için PS desteği var gözüküyor.

Anladım bağladım eskisi gibi yine ama şu an bir sorunum var. Batman: Arkham Asylum'da deniyorum ama kamera sağa sola gidebilirken yukarı aşağı gitmiyor. Nedenini bilir misiniz?

Xinput desteği olmayanlar program bile kullansa olabiliyor. Başka da fikrim yok.

Xinput desteği olmayanlar program bile kullansa olabiliyor. Başka da fikrim yok.

1692613794356.png

Tekrardan bir sorun :D kola basmadığım sürece ya sağda ya da solda takılı kalıyor sol joystick. Sebebi nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı