Snopy MX-V9 ile Test Drive Unlimited sorunu

aslanemre

Hectopat
Katılım
19 Ağustos 2012
Mesajlar
78
TDU oyununu eminim çoğunuz biliyordur. Forumlarda görüyorum, adamlar diyor Snopy MX-V9 sorunsuz TDU'da çalıştırıyorum diyorlar yalnız bende azcık ceviriyorum, olmuyor. Nerdeyse yarıya getirince dönüyor. O zaman da araba 360 derece çat diye dönüyor ve oynanmıyor. Zaten direksiyon 180 derece dönüyor.
 
Direksiyonunun güncel sürümünü net'ten bulup indirmelisin. İndirdikten sonra direksiyonunun kalibrasyon ayarlarını kontrol et. Game Contollers adlı seçenek'te kontrol edebilirsin. Eğer sorun gözükmüyor ise sistemini kontrol et.
 
Download Sorunsuz v19 driver rar Bu driver v19 için. Ancak senin direksiyonun ile aynı olduğu görüşündeyim. O yüzden eşit olacaktır. Bu arada site Azerice olduğu için sana nasıl indireceğini anlatıcam. Link e tıkla, "Endirme Keçidini ver" e tıkla. Daha sonra karşına gelen link e tıkla. Bu kadar.
 
Bana özel mesaj olarak gönderdiğin sisteme bakıcak olursak, (ki ekran kartını yazmamışsın bile!) bu oyunun senin bilgisayarında çalışırken zorlanması gerekir. Önerilen sistem olarak 1 GB RAM ve Piksel Shaders 2.0 istemekte. Ekran kartını yazmadığın için sorunu tam olarak yanıtlayamicam. Onuda yazarsan sorununu tam olarak çözebiliriz.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı