R Riderix123 Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 49 Çözümler 2 28 Eylül 2020 #1 Bu kolun PC için titreşimi nasıl açılıyor bilen var mı? Kolu direkt takınca titreşimi yoktu internette driverleri var, oradan olacaksa da nasıl olacağını anlamadım.
Bu kolun PC için titreşimi nasıl açılıyor bilen var mı? Kolu direkt takınca titreşimi yoktu internette driverleri var, oradan olacaksa da nasıl olacağını anlamadım.
olyhee Picopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 278 Çözümler 2 Yer Türkiye 28 Eylül 2020 #2 Hocam açmamanızı öneririm. Açınca kolda kopmalar yaşanıyormuş.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 28 Eylül 2020 #3 Oyunun ayarlarında titreşim(Vibration) açık mı? Bende de aynı Gamepad var varsayılan olarak açık geldi.
Oyunun ayarlarında titreşim(Vibration) açık mı? Bende de aynı Gamepad var varsayılan olarak açık geldi.
F@LC0N Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 209 Çözümler 2 28 Eylül 2020 #4 Merhaba linkdeki ürün ise titeşim yok yazıyor.
HüseyinUygun Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 228 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri 16 Şubat 2021 #5 olyhee dedi: Hocam açmamanızı öneririm. Açınca kolda kopmalar yaşanıyormuş. Genişletmek için tıkla... Ben titreşimi kısmak, azaltmak istiyorum. Kısaltma yoksa nasıl kapatabilirim? olyhee dedi: Hocam açmamanızı öneririm. Açınca kolda kopmalar yaşanıyormuş. Genişletmek için tıkla... Ben titreşimi kısmak, azaltmak istiyorum. Kısaltma yoksa nasıl kapatabilirim?
olyhee dedi: Hocam açmamanızı öneririm. Açınca kolda kopmalar yaşanıyormuş. Genişletmek için tıkla... Ben titreşimi kısmak, azaltmak istiyorum. Kısaltma yoksa nasıl kapatabilirim? olyhee dedi: Hocam açmamanızı öneririm. Açınca kolda kopmalar yaşanıyormuş. Genişletmek için tıkla... Ben titreşimi kısmak, azaltmak istiyorum. Kısaltma yoksa nasıl kapatabilirim?