Arkadaşlar, kimisine aşırı saçma gelecek bir olay yaşıyorum. Bugün arkadaşımın evine uğradım, eski gamepadini verdi bana, analogunun bozuk olduğunu söyledi. Tester'dan denedim, evet öyleydi. İçini açtım, yayla biraz oynadım. Gamepad düzeldi, kadar oldu; bana kaldı. Taktım celeste oynamaya başladım. Normalde 0 drop yediğim oyunda müzik takılıyor, mapleri falan 0 bekleme yükleyen bilgisayar, yüklemesi için bekletiyordu garip şekilde. Kontrol yapayım dedim, HDD ışığına bakıyorum, durmadan yanıyor ve tepkisiz sönüyor. Bir süre geçtikten sonra tekrar çalışıyor. Yani içinden seslerden anladığım kadarıyla HDD durup tekrar çalışıyor. Gamepad'i çıkardığımda sorunun çözüldüğünü fark ettim saçma şekilde. Sonra geri taktım, sorun yok. Birkaç testten sonra anladım ki, gerçekten size çok garip gelecek, sol analog ile oynadığımda, bilgisayarın HDD'si durup durup tekrar çalışmaya başlıyor anlamsız şekilde. Sadece sol analogta oluyor bu durum. Her USB portunu denedim, sorun aynı. Neden yapıyor olabilir?