Birsenwarsinn
Femtopat
Snowman M.200 alınır mı, nasıldır? Videolarda güzel gözüküyor. İleride problem yasar miyim? Kullanan varsa bilgilendirebilir mi? İşlemcim i7 4770.
Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan birisinin aldığını ve memnun olduğunu duymuştum. Kim bilmiyorum.
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı (hepsiburada.com)
Bu da tercih edilebilir.
Hocam fiyat farkı çok.Buradan birisinin aldığını ve memnun olduğunu duymuştum. Kim bilmiyorum
Bu da tercih edilebilir.
Snowman M200 Combo Intel/AMD 9cm Led CPU Fan Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)Hocam fiyat farkı çok.
![]()
Snowman - M200 CPU Fan - Rainbow Ledli CPU Fan Fiyatları ve Özellikleri
Snowman - M200 CPU Fan - Rainbow Ledli CPU Fan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
O M200 Combo.
İşlemcin kaç derece oluyor.
Neredeyse 3 kat fiyat farkı var.
Buradan birisinin aldığını ve memnun olduğunu duymuştum. Kim bilmiyorum
Bu da tercih edilebilir.
bunun 2 fanlı olanını 100 liraya satiyorlar kasamla ayni marka gametech nasil bir markadir kasa disinda baska bir bilgi sahibi değilim?![]()
GAMETECH FREEZER HD 1.0 Rainbow Fanlı Bakır Borulu Kule Tipi İşlemci Fanı Cpu Soğutucu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
GAMETECH FREEZER HD 1.0 Rainbow Fanlı Bakır Borulu Kule Tipi İşlemci Fanı Cpu Soğutucu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! GAMETECH FREEZER HD 1.0 Rainbow Fanlı Bakır Borulu Kule Tipi İşlemci Fanı Cpu Soğutucu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com