Snowman T5 soğutucu fanı nasıl takılmalı?

orcunjinho

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Snowman T5 sogutucu aldım. Nasıl takılır diye izledim taktım ancak üstüne yerleştirilen fanlardan biri egzoz birisi de çıkış olarak görünüyor. Bir videoda fanın biri ters biri düz takılmalı diye gördüm, ne kadar doğru? İki fanda dışarı bakacak şekilde mi takılmalı yoksa biri direkt dışarı üfleyecek şekilde, diğeri metal boruya üfleyecek şekilde mi takılmalı? Ben birini metal borulara üfleyecek tekilde diğerini de dışarı doğru taktım, yardım rica ediyorum.

2 fan aynı anda metal borulara doğru üflememeli. Kasanızın ön tarafına bakan fan metal borulara doğru üflemeli. Diğer fan egzoz fan gibi metal borudan aldığı havayı arkaya itecek şekilde üflemeli.

Ekteki fotoğraf metal borulara dogru üflüyor yani ters taktım doğru mu yapmışım yani ?

Burdaki sıcaklıklar dogru mudur ?

2 fan aynı anda metal borulara doğru üflememeli. Kasanızın ön tarafına bakan fan metal borulara doğru üflemeli. Diğer fan egzoz fan gibi metal borudan aldığı havayı arkaya itecek şekilde üflemeli.
Şuan tam sizin dediğiniz gibi ama sanki hava içeride kalıyor dışarı kendini atamıyor sonuç olarak kasa aşırı ısınıyor ancak sıcaklık değerlerim normal acaba şuan yerleştirdiğimin tam tersi şekilde mi taksam ne dersiniz belki diğer tarafa dogru vermem gerekir ?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    109,5 KB · Görüntüleme: 31
  • image.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Şu ankinin tam tersi olmalı evet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…