Çözüldü SnowRunner, Steam'de "Oyna" butonuna basınca açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Yer
Mersin
RAM
GoodRam 2x8 3200 MHz
Ekran kartı
Gigabyte RX 6600
Anakart
Gigabyte B450M K
İşlemci
R5 5500
Merhaba, sistemimde Windows 10 kuruluydu. Format atıp Windows 11'e geçtim, SnowRunner'ı yükledim. Steam'den "Oyna" butonuna basıyorum, "çalışıyor" diyor, 2 saniye sonra tekrar "oyna" butonu çıkıyor. Oyun açılmıyor.
  • Dosya doğrulaması yapmayı denedim, düzelmedi. Eksik dosya yok.
  • Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden kurdum, düzelmedi.
  • Windows Update yapıldı. Evet, sürücüler güncel.
Farklı bir oyunda deneyeyim dedim, açılıyor. SnowRunner açılmıyor. Daha önce sorunsuz açılıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunun dosyalarına gir .exe ile açmaya çalış bir hata verecek mi?
Çözdüm. X3DAudio1_7.dll hatası verdi ve bunu kurdum:

Çözüldü.
Yani çözümü bu mu bilmiyorum ancak uyumluluk modunu değiştirebilirsiniz. GTA Vice City oynarken bunu yapmıştım ve olmuştu. Oyun Orijinal değildi ancak bastığımda 2 saniye boyunca imleç mavi olarak dönüyordu ve geri kapanıyordu. Böyle çözmüştüm sorunu.

Yani çözümü bu mu bilmiyorum ancak uyumluluk modunu değiştirebilirsiniz. GTA Vice City oynarken bunu yapmıştım ve olmuştu. Oyun Orijinal değildi ancak bastığımda 2 saniye boyunca imleç mavi olarak dönüyordu ve geri kapanıyordu. Böyle çözmüştüm sorunu.
Denedim, maalesef düzelmedi.

Sizin yaşadığınız sorunu bu konuda çözmüşler. İsterseniz verilen tavsiyeleri size teker teker sıralayabilirim.

Oyunun dosyalarına gir .exe ile açmaya çalış bir hata verecek mi?
Çözdüm. X3DAudio1_7.dll hatası verdi ve bunu kurdum:

Çözüldü.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı