Social Club hesabı nasıl bulunur?

Daha fazla  
Bugün kütüphanemde duran GTA IV gördüm ve oynamak istedim. Yükledim ve girmek istediğimde benden Social Club hesabımı istedi fakat yazdığımda bağladığım hesabın bu olmadığını öğrendim. Sorun şu ki: Ben Social Club hesabımın ne e postasını, ne de şifresini biliyorum. Steam'den Social Club bağlantısını kaldırma ihtimalim var mı acaba?

Son düzenleme:
Steam üzerinden kaldırman mümkün değil rockstar launchera girip kesmen lazım bağlantıyı o da uzun bir iş. Hesabı hatırlamaya çalış hiç hatırlamazsan rockstar desteğe yazıp çözmeye çalış.

Rockstar Games'ten yeni hesap açınca olmuyor mu?
Steam veya epic hesabıyla Rockstar hesabını bağladığı için başka bir rockstar hesabından oynayamaz.

Bugün kütüphanemde duran GTA VI gördüm ve oynamak istedim. Yükledim ve girmek istediğimde benden Social Club hesabımı istedi fakat yazdığımda bağladığım hesabın bu olmadığını öğrendim. Sorun şu ki: Ben Social Club hesabımın ne e postasını, ne de şifresini biliyorum. Steam'den Social Club bağlantısını kaldırma ihtimalim var mı acaba?
Bilgisayar oyunları hakkında bilgim yok o yüzden cahilliğimi mazur görün,GTA 6 ne ara çıktı?

Steam üzerinden kaldırman mümkün değil Rockstar launchera girip kesmen lazım bağlantıyı o da uzun bir iş. Hesabı hatırlamaya çalış hiç hatırlamazsan Rockstar desteğe yazıp çözmeye çalış.

Steam veya Epic hesabıyla Rockstar hesabını bağladığı için başka bir Rockstar hesabından oynayamaz.

Şu anda desteğe yazıyorum da belirtmem gereken bir şeyler var mı(hesabımın adı vs.)

Bilgisayar oyunları hakkında bilgim yok o yüzden cahilliğimi mazur görün, GTA 6 ne ara çıktı?

Aceleyle yazdığımdan yanlış yazmışım kusura bakmayın. GTA 4'ü kastetmiştim.

Steam üzerinden kaldırman mümkün değil Rockstar launchera girip kesmen lazım bağlantıyı o da uzun bir iş. Hesabı hatırlamaya çalış hiç hatırlamazsan Rockstar desteğe yazıp çözmeye çalış.

Steam veya Epic hesabıyla Rockstar hesabını bağladığı için başka bir Rockstar hesabından oynayamaz.

Pardon bilmiyordum yani bende öyle yapınca oluyordu o yüzden yazdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı