"Sönmeyen Ateş" anıtına işeyen üç Türk turist tutuklandı

Atatürk Batıyı severdi çünkü komünistleri değil. Rus mezarı gösterene mesela ya da Ermeni.

Bu arada saygı umurumda değil. Kimse duymuyor zaten.
Kimse saygı duymuyor olsaydı toplum diye birşey olmazdı zaten. Daha sevmek ve saygı duymak arasındaki farkı bilmiyorsun. Aynı kişiler kendi değerlerine hakaret edilince kuduran kişiler. Cidden her türlü insan var bu dünyada.
 
Aynen öyle.

2. Dünya savaşında ölen Rus sayısı 26 Milyon civarı. Rus kaynakları bunun 30 Milyonun üstünde olduğunu hatta o sıra doğmayan çocuklar ve cephede olan askerler yüzünden 2-3 yıl yeni çocuğun gelmemesi netincesinde nufusunun en az 40 Milyon kişi zarara uğradığı söyleniyor.

Bu kadar kayıp verilen bir savaş anıtına işemek nedir. Yapılabilecek en büyük saygısızlıklardan birini yapmışlar. Türk olsalar bile cezalandırılmaları gerekir.

Tekrar söylüyorum 1 yıl hapis az bile. Cezaevinden başlarına bir şey gelmeden çıkabilirseler öpüp başlarına koysunlar...
Özkan seni sadece aktroll olarak biliyordum. Meğer sen birde moscovmuşsun.
Yaptıkları yanlış orası öyle ama Rusya masum değil gelip burda moscovları savunmayın.
 
Özkan seni sadece aktroll olarak biliyordum. Meğer sen bir de moscovmuşsun.
Yaptıkları yanlış orası öyle ama Rusya masum değil gelip burada moscovları savunmayın.

Ne saçmalıyon Allah aşkına azıcık büyüyün artık. Bu nasıl bir bakış açısı 10 yaşında falan mısın?

Toplumların insanların değerlerine saygı duymazsan onlardan nasıl karşı saygı bekleyeceksin. Çocuk gibi ohh iyi olmuş mu demek gerekiyor Moskovcu olmamak için?

Adamların sen 2. dünya savaşında ölenler için dikilmiş anıtına işersen suçlusun tabii bunu yapanlar Türk ise sorun yok az bile yapmışlar denilemez... ( Adamlar bunları linç etse veya iddam etse hakkıdır yani bir şey diyemem. O derece büyük bir hata yapılan.)

İnsanların manevi ve dini değerlerine kim olursa olsun isterse düşman olsun kanlı bıçaklı olduğun birisi olsun gene de saygısızlık yapılmaz. BUNU ÖĞRENİN ARTIK.
 
Çokda umrumda. Ruslarda Anadoludan İspanya'ya kadar bütün her yeri fetih etme hayali ile orta çağda yaşadı. Hitler in tek iyi tarafı Rusları topraklarından sürgün edicekti. Bu adamlar bizden nefret ediyordu siz ile adamların arkasını kolluyorsunuz.
Stalin'i sevmem ama Hitler'i bu adama tercih edenin yazık kafasına harbiden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı