Söylediğinizde linç yiyeceğinizi düşündüğünüz şeyleri söyleyin

GTA SA iyi bir oyun değil tamam 2005 yılına göre çok iyi ama 2021 yılına göre çöp hala sosyal medya da GTA SA GTA 5'den iyi diyenler var sadece çevresine old gibi gözükmek için söylenen bir yalan. Ve Jahrein'i sevmiyorum kitlesi genelikle (hepsi değil genelikle) koyun Jahrein ne derse doğrudur diyen tipler bakalım nasıl bir linç gelecek bana.
Full perfect combo atmışsınız valla hocam 👌
İzlesem de izlemeden de değişmez. Senin yaşin küçük biraz sanırım, asosyal olmayı iyi veya havalı bir şey sanıyorsun ama o işler öyle olmuyor.
Havalı falan sanmıyorum. Aklın başta olduğunu acaba ne zaman insanımıza aşılayacağız... Evet asosyal olmak iyi bir şey, eğer kendini geliştirirsen. Ha sen evde sünepe gibi tüm gün bilgisayar oynarsan o zaman kötü diyebilirim işte. Ne zaman yaşdan vurmanın ne kadar salakça olduğunu anlayacaksınız?
Anime kızları güzel.
Nesi linçlencek bunun?
Sosyal'in çoluk çocuk dolu olduğu gerçeği.
Mick: Tm.
Half-Life 2 abartılan bir oyundur.
Yanlış mı? Hayır.
Az önce bir moderatöre boku no pico önerdim.
Friday Night Funkin' deki Pico'yu kastettin sandım.
Technopat moderatörleri sallıyor boş yere ceza veriyorlar gereksiz kurallar var burası berbat bir yer.
Burası hep velet dolu.
''Mick: Tm.''
Minecraft'ı korsan kullanmak serbest, bu yüzden kimse niye korsan kullanıyorsun ediyorsun diyemiyor içimin yağları eriyor çok iyi. Çatlasınlar patlasınlar.
Minecraft sahipleri zaten paranız yoksa korsan oynayın dememişler miydi?
 
Türkiye hiçbir zaman güçlü bir ülke olmayacak.
Türkiye de yapılan her şey, hiçbir zaman tesadüf değildir. Her şey planlanmıştır, bu ne olursa olsun değiştirilemez. Dernekler, vakıflar, kurumlar ve bunlarca yapılan sosyal faaliyetler her zaman bir şeylerin üzerini kapatacak ve hiçbir zaman dürüst olmayacak.

Gazeteciler hiçbir zaman özgür olmayacak. Hep birilerinden korkarak hareket ya da yalakalık yaparak yaşayacaklar.

Türkiye de hiçbir zaman ifade özgürlüğü olmayacak.

Trafik sorunu hiçbir zaman bitmeyecek ve suriyeliler hiçbir zaman ülkeden gitmeyecek. Suriye savaşı, Türkiye'yi de savaşa sürüklemek ve Orta Doğu ülkesi olarak göstermek için yapılan bir şey.

Türkiye hiçbir zaman kültürle bahsedilen bir ülke olmayacak. Hep ezik ve kenarda kalmış zavallı bir ülke olarak kalacak. Hiçbir zaman özenilen ve yaşama hayali olarak insanların aklına girmeyecek.

Kardeşim benim diyeceğim şeyleri demişsin bu ülkeden bir b*k olmaz hiç kimse kusura bakmasın. Ben daha genç bir çocuğum ama bu ülkede yaşamak istemiyorum çünkü bu ülkede okursam işim olmayacak.
 
Game of thrones tam bir bebe dizisi. Ejderhalar canavarlar filan. Milyonlarca dolar harcamışlar insan biraz gerçekçi bir konu işler.
 
Ekonomi her zaman kötüydü. 2002 -2003 de çok iyiymiş heee...
A0051EFE-C858-4E32-822B-BD9CECFB94F4.jpeg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı