Söylenti: Hideo Kojima yeni oyunu için Xbox ile görüşme halinde!

Metal Gear Solid ve Death Stranding'in yaratıcısı Hideo Kojima yeni oyununda Microsoft ile birlikte çalışabilir.

Dün PlayStation 5'e özel sinematik birinci şahıs korku hayatta kalma shooter oyunu Abandoned duyuruldu ve bu oyunun aslında Kojima Productions'ın gizli projesi olduğuna yönelik bazı söylentiler ortaya atıldı.

VentureBeat'ten Jeff Grubb'ın belirttiğine göre bu söylentiler doğru değil. Abandoned geliştiricisi Blue Box Game Studios da söylentileri yalanladı. Ancak Hideo Kojima bir sonraki oyununun yayıncılığını üstlenmesi için Microsoft ile görüşme halinde. Anlaşma henüz kesinleşmiş değil.


Şubat ayının sonlarında düzenlenen bir canlı yayında, Xbox patronu Phil Spencer'ın odasındaki rafında Xbox logosunun hemen yanında Kojima Productions maskotu Ludens'ın figürü yer alıyordu.

1617959938815.png

(Xbox logosunun sağındaki beyaz karakter)
Jeff Grubb, bunun potansiyel bir ortaklığın sinyali olduğunu ifade etti.

Kojima Productions bir süredir yeni projesi üzerinde çalışıyor ve stüdyonun sanat yönetmeni Yoji Shinkawa bu projeyi epey yakın bir zamanda duyurabileceklerini söylüyor.

Sizce nasıl bir oyun olur?

Kaynak: Bölüm Sonu Canavarı
 
Gene çok değişik bir şey yapacak galiba.
Bu arada Microsoft'un bir ara Konami'yi satın alacağı konuşuyordu yalan mı çıktı o?
 
Bence bundan olmuş olabilir. Konami'yi satın alıp yeni bir MGS yada Silent Hills yaptırma fikrinde olabilirler ve bayağı gaza getirir açıkçası.
KONAMI'yi satın alıp başına Kojima'yı getirtmek mi? Var bi hayalimiz :D. Zaten her yıl PES oyunları Game Pass'e ekleniyor bu da bir işaret. Umarım satın alırlar.
Bethesda yı da alacaktı onu aldımı acaba.
Evet, geçtiğimiz aylarda resmi onaylar verildi ve Bethesda resmen Xbox ailesine katıldı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı