Sözel puanı ile EA tercih yapabilir miyiz?

ballisthenos

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba, ben genelde eşit ağırlık'çıyım fakat matematik kafamı çok bozdu hiç anlamıyorum sıfırdan başlasam bile olmuyor, az da olsa problem çözerek 5-10 net yapmak istiyorum TYT'de, AYT ise edebiyat, tarih ve coğrafya fullemek istiyorum ve açıkçası yapacağımı zannediyorum. Ve bu soruları çözersem eşit ağırlık puanım olur mu? Ve EA tercih yapabilir miyim? @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize merhaba, ben genelde eşit ağırlık'çıyım fakat matematik kafamı çok bozdu hiç anlamıyorum sıfırdan başlasam bile olmuyor, az da olsa problem çözerek 5-10 net yapmak istiyorum TYT'de, AYT ise edebiyat, tarih ve coğrafya fullemek istiyorum ve açıkçası yapacağımı zannediyorum. Ve bu soruları çözersem eşit ağırlık puanım olur mu? Ve EA tercih yapabilir miyim?
Evet ea puanında hesaplanır ama ayt mat çözmezsen ea da iyi bir sıralama zor olur

Arkadaşlar hepinize merhaba, ben genelde eşit ağırlık'çıyım fakat matematik kafamı çok bozdu hiç anlamıyorum sıfırdan başlasam bile olmuyor, az da olsa problem çözerek 5-10 net yapmak istiyorum TYT'de, AYT ise edebiyat, tarih ve coğrafya fullemek istiyorum ve açıkçası yapacağımı zannediyorum. Ve bu soruları çözersem eşit ağırlık puanım olur mu? Ve EA tercih yapabilir miyim?
Eşit ağırlıkta olur çünkü tarih coğrafya edebiyat ea cılarda çözüyor ama matematik çözmediğiniz için puanınız düşü olur ve bildiğim kadarı ile eşit ağırlıkçılar edebiyatın hepsini çözmüyor 20 soru civarı sorumlular diye biliyorum.

Eşit ağırlıkta olur çünkü tarih coğrafya edebiyat ea cılarda çözüyor ama matematik çözmediğiniz için puanınız düşü olur ve bildiğim kadarı ile eşit ağırlıkçılar edebiyatın hepsini çözmüyor 20 soru civarı sorumlular diye biliyorum.
Edebiyat 24 soru ztn ea ve sozel hepsini cozebilir

Edebiyat 24 soru ztn ea ve sozel hepsini cozebilir
Hocam edebiyat normalde 40 ama ea cılar 24 çözmüyormu benmi yanlış biliyorum acaba.

Hocam edebiyat, sos1 ve sos2 olmak üzere bütün soruları fulleyeceğimden eminim. EA puanım sizce kaç olur psikoloji veya hukuk tercih yapabilir miyiz?
Hocam ozaman bence azda olsa ayt matematik yapsanız gelir istediğiniz yer , logaritma felan yapılabilir konular bence

Geri
Yukarı