Soğuk havada yemek sipariş etmek saygısızlık mı?

sh00tee

Decapat
Daha fazla  
Şu an hava buz gibi. Biliyorsunuzdur, günlerdir çok soğuk. Bugün yemek siparişi verdim, ama kuryeye saygısızlık yapmış gibi hissettim. Sizce cidden bir saygısızlık mı?

Şu an hava buz gibi. Biliyorsunuzdur, günlerdir çok soğuk. Bugün yemek siparişi verdim, ama kuryeye saygısızlık yapmış gibi hissettim. Sizce cidden bir saygısızlık mı?

Hiç de bile sonuçta bu meslekten para kazanıyor kar yağışı biraz olsun o zaman ihtiyacıma göre 10 litrelik su söylemeyi düşünüyorum.

Değil adamın işi bu. Ben müşteri temsilcisiyim. Benim günü 10 çağrıyla kapattığımda oldu tek başıma 400 çağrı aldığım da. Şimdi belirli bir sayının ardından insanlar bana saygısızlık mı etmiş oluyor benimde kafam yoruluyor sonuçta o 400 çağrıyı aldığım gün mola harici 1 yudum su bile içemedim. İşleri bu zorlukları belirli ve bu zorluklara göre para kazanıyorlar. Ayrıca kimse zorla çalış demiyor onlara o işte.

Yağmurda yemek sipariş etmiştim ve not olarak gelince telefondan arayın dememe rağmen aramadı, bilgisayarda işim olduğu için de kapıyı duymadım ve kapıyı açtığımda bana hakaret etmeye başlamıştı. İşin sonu da Trendyol müşteri hizmetlerinde bitti.

Yeni konular

Geri
Yukarı