Şu an hava buz gibi. Biliyorsunuzdur, günlerdir çok soğuk. Bugün yemek siparişi verdim, ama kuryeye saygısızlık yapmış gibi hissettim. Sizce cidden bir saygısızlık mı?
Değil adamın işi bu. Ben müşteri temsilcisiyim. Benim günü 10 çağrıyla kapattığımda oldu tek başıma 400 çağrı aldığım da. Şimdi belirli bir sayının ardından insanlar bana saygısızlık mı etmiş oluyor benimde kafam yoruluyor sonuçta o 400 çağrıyı aldığım gün mola harici 1 yudum su bile içemedim. İşleri bu zorlukları belirli ve bu zorluklara göre para kazanıyorlar. Ayrıca kimse zorla çalış demiyor onlara o işte.Şu an hava buz gibi. Biliyorsunuzdur, günlerdir çok soğuk. Bugün yemek siparişi verdim, ama kuryeye saygısızlık yapmış gibi hissettim. Sizce cidden bir saygısızlık mı?
Şu an hava buz gibi. Biliyorsunuzdur, günlerdir çok soğuk. Bugün yemek siparişi verdim, ama kuryeye saygısızlık yapmış gibi hissettim. Sizce cidden bir saygısızlık mı?
Empati yaptım o yüzden öyle düşündüm. Haklısınız.Babasının hayrına getirmiyor sonuçta. Niye ayıp olsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.