Intel APU işlemcili bir masaüstü sistem almak istiyorum, ekran kartı almayacağım ve ekran kartıyla işim olmayacak bu yüzden AMD APU işlemcileri almama gerek yok ve Intel istiyorum. Burada önemli husus en iyi Intel APU işlemciyi arıyorum ama Noctua'nın en iyi kule tipi soğutucusunun yeteceği güçte ısınan bir işlemci olması lazım. Çok ısındıktan sonra anlamı yok çünkü sıvı soğutucu almayacağım.
Sinerji sitesinde işlemci+dahili grafik+60W ve 65W özellikleriyle seçenekleri azalttım ve bu listedeki en iyi ve en yeni işlemci hangisidir? Bu listedeki en pahalı olan en iyisi midir yani direkt fiyata göre almak istemedim. Bu arada Anakart'ı işlemciden sonra seçeceğim bu yüzden dolayı alabileceğim en iyi işlemciyi alıp bir daha kolay kolay işlemci yükseltmesi yapmam sanırım. Kullanım günlük işler için, Office falan kullanmak için. Öyle ağır işim yok bilgisayarda ama en iyisini almam lazım söylediğim seçeneklerle.
Özellikle Intel'e iten ne sizi? AMD'nin APU işlemcileri şu an bayağı güçlendiler ben olsam AMD APU toplardım Intel'in IGPU'lu sistemlerine yanaşmazdım.