Soğutucu bakır üzerinde yağlı madde nedir?

by_hectorr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün oyun oynarken normalde ısınmayan işlemci 80 90 dereceyi görünce kapağı açıp fanlar kontrol edeyim dedim. Fanlar bayağı tozlanmış derken bakır boruların üzerinde yağımsı bir madde vardı. Bu nedir? Sizce bir de işlemci ve ekran kartının kenarlarından pembemsi bir madde taşmış gibi. Termal macun mudur acaba? Servise göndermeli miyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-08-20-39-59-927_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-09-08-20-39-59-927_com.miui.gallery.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba arkadaşlar. Bugün oyun oynarken normalde ısınmayan işlemci 80 90 dereceyi görünce kapağı açıp fanlar kontrol edeyim dedim. Fanlar bayağı tozlanmış derken bakır boruların üzerinde yağımsı bir madde vardı. Bu nedir? Sizce bir de işlemci ve ekran kartının kenarlarından pembemsi bir madde taşmış gibi. Termal macun mudur acaba? Servise göndermeli miyim?
Pembe şeyler termal ped olabilir bence bir sorun teşkil etmiyor.

Pembe olanlar termal Putty, o yağ gibi gördüğünüz termal pad veya Putty terlemesidir, zamanla olabiliyor, sıcaklıklar çok artmadıysa sorun teşkil etmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı