Kasama yeni soğutucu taktım açtığımda sürekli güvenli modda posting yaptı ve bilgisayar açılmadı. Önceden BIOS'a girme ekranı geliyordu. Şu an hiçbir şey çıkmıyor. Ekrana sinyal gelmiyor ama kasa açık. Ne yapmalıyım BIOS'u da sıfırladım düzelmedi.
Kasama yeni soğutucu taktım açtığımda sürekli güvenli modda posting yaptı ve bilgisayar açılmadı. Önceden BIOS'a girme ekranı geliyordu. Şu an hiçbir şey çıkmıyor. Ekrana sinyal gelmiyor ama kasa açık. Ne yapmalıyım BIOS'u da sıfırladım düzelmedi.
Eki Görüntüle 2279689Eki Görüntüle 2279691
Eski soğutucuyu sökerken aniden hızlı çekip işlemcinin pinlerini yerinden oynatmış olabilirsiniz veya pinleri yamultmuş olabilirsiniz.
Yapabiliyorsanız eğer soğutucuyu söküp işlemciyi çıkartın pinlerini kontrol edin eğer bir sorun yoksa düzgünce yerine oturtup tekrar deneyin.
Denediniz mi sonuç nedir?Bilgisayar sinyal vermeye başladı fakat sürekli açılırken mavi ekran veriyor ve otomatik onarıma hazırlanıyor diyor böyle bir kısır döngüye girdi 10 kez tekrarladı bunu ve her seferinde farklı bir durdurma kodu veriyor.
Deniyorum şu an.
Denediniz mi sonuç nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.