Soğutucu montajı sonrası sistem açılmıyor

bugraca

Hectopat
Kasama yeni soğutucu taktım açtığımda sürekli güvenli modda posting yaptı ve bilgisayar açılmadı. Önceden BIOS'a girme ekranı geliyordu. Şu an hiçbir şey çıkmıyor. Ekrana sinyal gelmiyor ama kasa açık. Ne yapmalıyım BIOS'u da sıfırladım düzelmedi.

17232376607493845080671329367391.jpg
17232376760102534340574990209369.jpg

Kasama yeni soğutucu taktım açtığımda sürekli güvenli modda posting yaptı ve bilgisayar açılmadı. Önceden BIOS'a girme ekranı geliyordu. Şu an hiçbir şey çıkmıyor. Ekrana sinyal gelmiyor ama kasa açık. Ne yapmalıyım BIOS'u da sıfırladım düzelmedi.

Eki Görüntüle 2279689Eki Görüntüle 2279691

Hocam sanırsam soğutucu işlemciye yeteri kadar oturmuyor veya işlemciyi takarken pinleri bükmüş olabilirsiniz.

Eski soğutucuyu sökerken aniden hızlı çekip işlemcinin pinlerini yerinden oynatmış olabilirsiniz veya pinleri yamultmuş olabilirsiniz.
Yapabiliyorsanız eğer soğutucuyu söküp işlemciyi çıkartın pinlerini kontrol edin eğer bir sorun yoksa düzgünce yerine oturtup tekrar deneyin.

Bilgisayar sinyal vermeye başladı fakat sürekli açılırken mavi ekran veriyor ve otomatik onarıma hazırlanıyor diyor böyle bir kısır döngüye girdi 10 kez tekrarladı bunu ve her seferinde farklı bir durdurma kodu veriyor.

Eski soğutucuyu sökerken aniden hızlı çekip işlemcinin pinlerini yerinden oynatmış olabilirsiniz veya pinleri yamultmuş olabilirsiniz.
Yapabiliyorsanız eğer soğutucuyu söküp işlemciyi çıkartın pinlerini kontrol edin eğer bir sorun yoksa düzgünce yerine oturtup tekrar deneyin.

Deniyorum şu an.

Geri
Yukarı