Soğutucu sokete sığmıyor

örümcekadam123

Hectopat
Daha fazla  
Kule tipi soğutucu takarken anakartın arkasından taktığımız kare soket kasaya sıkmıyor. Kasanın üst tarafına temas ediyor deliklerden girmiyor. Ne yapabilirim bu soketlerin boyu hep aynı değil mi? Başka soğutucu alsam oturur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylı olarak anakart model marka işlemci soğutucu.
Telefondan fotoğraf yükleyemiyorum nedense kusura bakmayın. Intel i7 6700 CPU H110m4-C2H anakart as500 Plus cpu cooler.

Anakart, soğutucu marka model ismi ve bir de resim atarsanız daha iyi yardımcı oluruz.
Telefondan fotoğraf yükleyemiyorum nedense kusura bakmayın. Intel i7 6700 CPU H110m4-C2H anakart as500 Plus cpu cooler.

Telefondan fotoğraf yükleyemiyorum nedense kusura bakmayın. Intel i7 6700 CPU H110M4-C2H anakart AS500 Plus CPU cooler.

Telefondan fotoğraf yükleyemiyorum nedense kusura bakmayın. Intel i7 6700 CPU H110M4-C2H anakart AS500 Plus CPU cooler.

Uyumlu bir sorun gözükmüyor siz yanlış takıyor olabilirsiniz.

Bahsettiğim soket sanırım lga1700 için falan benim işlemci için olan versiyonu çıkmadı galiba anlayamadım neden sığmadığını. Kardeşimin soğutucu kutusunda bi soket vardı yine aynı soket türünden ve LGA 115X/1200 yazıyor o oluyor mesela.

Bahsettiğim soket sanırım LGA1700 için falan benim işlemci için olan versiyonu çıkmadı galiba anlayamadım neden sığmadığını. Kardeşimin soğutucu kutusunda bir soket vardı yine aynı soket türünden ve LGA 115X/1200 yazıyor o oluyor mesela.

Kutudan işlemci için uyumlu parça olması gerekiyor.

Soket derken parçadan bahsediyorum yanlış kelime seçtim sanırım. Anakartın arkasından taktığımız siyah kare parçadan bahsediyorum bu parçadan 1 tane çıktı ve sığmadı.

Deliklere oturmuyor parçanın üstü kasanın üstüne çarpıyor.

Kutudan işlemci için uyumlu parça olması gerekiyor.
Görsel yükledim.

Anakartı sökünce sığdırabildim.

Dosya Ekleri

• IMG_4258.jpeg
    IMG_4258.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 32

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı