Soğutucu ve Kasa önerisi

Daha fazla  
Merhabalar,

Corsair Carbide Series Spec-04 Kasa kullanıyorum, alalı 1 ay oldu ve ekran kartının takma yerinde vida yalaması oldu.
Kasayı kullanamadan yeni kasa alma kararı aldım.

Kasada 5 adet fan var 1 tanesi kasanın kendisinde gelen fan, diğerleri ise Aerocool AE-CFPL120RD Kırmızı Led 120 mm Fan

Kasamda birkaç uyumsuzluk daha olduğu için değiştirme kararı aldım, sadece yalamadan dolayı değil.
Sıvı soğutma 240mm desteklemiyor, harddisk kutusu ekran kartımın altlığına değiyor.

Sizlerden istediğim kasada olmasını istediğim özellikler: 240mm sıvı soğutma desteklesin, harddisk kutusu ekran kartımın altlığına değmesin.

Kasa olarak ben Phanteks Eclipse P300 Cam Kapaklı Oyuncu Bilgisayar Kasası düşündüm, nasıl kasadır 240mm sıvı soğutucu desteği var mıdır, ayriyeten ekran kartı koruması dokunur mu yine harddisk kutusuna?

Sıvı soğutucu olarak da 240mm RGB aydınlatmalı, attığım kasa ile uyumlu MAKSİMUM 400-450 TL civarında bir sıvı soğutma önerisi istiyorum.

Anakartım: MSI B450 Gaming Plus.

Şu anki kasamda alttaki fotoğraftaki gibi bir sorun yaşıyorum, yeni alacağım kasada böyle bir şey olmasın.

26klQO-min.jpg

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı