Hocam X şeklinde sıktım ve ek iki tane nokta kondurdum ardından soğutucu bloğu yerkeştirdim ne kadar gitmiştir bilmiyorum. Bitersede anlaşılan yapacak birşey yok. Değiştirmek zorunlu olacak. Değiştireceğim zaman yeniden buraya yazarım umarım o zamanda aktif olursunuz sağ olun.Şırınga ağzına kadar dolu gelmez. Hatta muhtemelen çok az bir kısmı dolu gelir ama 2gr macunun hepsini tek seferde kullandığınızı da sanmam. Yani en azından öyle umuyorum. 2gr tek sıkımlık için fazla bir miktar. @Efem
Hocam bu şekilde yapınca kenarlara taşıp ortası boş kalıyordu geçenlerde sırf denemek için uygulamıştım. En sağlıklısı tam ortaya leblebi gibi sıkın.Hocam X şeklinde sıktım ve ek iki tane nokta kondurdum ardından soğutucu bloğu yerkeştirdim ne kadar gitmiştir bilmiyorum. Bitersede anlaşılan yapacak birşey yok. Değiştirmek zorunlu olacak. Değiştireceğim zaman yeniden buraya yazarım umarım o zamanda aktif olursunuz sağ olun.
Anladım teşekkür ederim, eve geldim hocam. Böyle günlük mesajlaşma gibi oluyor mesaj kalabalığı oluyorsa kusura bakmayın. Şimdi fanın ramlere baskı yapıp yapmadığını kontrol edeceğim. Onun dışında anakartın ön yüzüne takılan iki adet kelebek kanadı görünüşlü parçalqr ne durumda bilgim yok, gece vakti bu işe girişirsem ne kadar sürede çıkarım ne yazıkki fikrim yok bu yüzden aklımı kurcalar vaziyette yarına kalacak gibi duruyor.Hocam bu şekilde yapınca kenarlara taşıp ortası boş kalıyordu geçenlerde sırf denemek için uygulamıştım. En sağlıklısı tam ortaya leblebi gibi sıkın.
Hocam sistemdeki hava akışı optimum olmayacağı için parçaların sıcaklığı 4-5 derece oynayabilir, sıcaklık yükselmesinden dolayı fanlar da daha hızlı döneceği için gürültü de artar. Zorlama olayı da tahminimce maksimum anakartın arka plaka deliklerini deforme edebilir ama o da olduysa olmuştur zaten zamanla artacağını hiç sanmıyorum. Bence sakin bir gününüzde tekrar montajını yapın.Tamamdır sağ olun hocam. Peki yanlış takımın herhangi bir parçaya zararı olurmu? Olmuş mudur? Kısacası bu işin bana vebali olur mu dersiniz?
Ufak tefek çizik vs olduysa veri yollarına denk gelmedikçe bir şey olmaz. Yani sisteminiz şu anda düzgün çalışıyorsa bir sıkıntı olduğunu sanmam.Tamamdır sağ olun hocam. Peki yanlış takımın herhangi bir parçaya zararı olurmu? Olmuş mudur? Kısacası bu işin bana vebali olur mu dersiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.