Soğutucu yönünün farklı olması sorun yaratır mı?

• Konuyu başlatan Efem
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 752
Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Tam olarak nerede neyi yanlış yaptığım kafamda oturdu. Şuan kesin olan bilgiler şöyleki; fan belleklere temas dahi etmiyor ayarladım. Yine videosunuda paylaşacağım size fansız halini. Aklımı kurcalayn durumlar şu, anakartın üzerine takarken baskı uyguladım ne yazıkki yoksa vidaları takma imkanım yoktu. Ayrıcada hava akışı. Evet kabul ediyorum hava akılı karıltı fakat şuan cam çıkık şekilde kullanıyorum. İçerideki hava ve parça sıcaklığı buna rağmen artarmı? İşlemci bu haliyle full yükte 60ı geçmemekte 5 derece artmış olsa 65i bulur buda %100 yükte. Sıcaklık konusunda ben şahsen sorun yaşayacağımı düşünmemekteyim. Tek bir problem kalıyor benim için. Bu şekilde takmış olup zorlamam ve bu şekilde kullanılmaya devam edilmesi bir sorun yaratır mı? Arka plaka deliklerinin deforme olması bir sorun teşkil edermi. Hepinize fazlasıyla teşekkür ederim arkadaşlar.

Ufak tefek çizik vs olduysa veri yollarına denk gelmedikçe bir şey olmaz. Yani sisteminiz şu anda düzgün çalışıyorsa bir sıkıntı olduğunu sanmam.

Herhangi bir çizik yok hocam. Bunda da bir sorun kalmadı. Peki ben verı yollarından zıyade on taraftakı metal parçaları takarkende baskı uygulamak zorunda kaldım bu bir sorun oluşturur mu? Ayrıca hocam vıdaları on tarafta anakarta sıkarken fazla sıkmak ıslemciyi ezip pinlere zarar verebilir mi? Biliyorum saçmaladığımın farkındayım fakat sizin yorumlarınız benim için önemli. Yenıden ve yeniden teşekkür ederim sizlere.

@Efem Sorduğunuz soruların cevabı bir hayli muallak. Burada kimse "olmuştur" ya da "olmamıştır" diyemez. Sizden başkası da bunu teyit edemez. Eğer vidaları çok sıktığınızı düşünüyorsanız ve yakın zamanda sebepsiz mavi ekran, siyah ekranda kalma, oyunlarda ve uygulamalarda sık sık çökme gibi sorunlar yaşarsanız çözüm denemelerine vidaları gevşeterek başlayın.

@Efem Sorduğunuz soruların cevabı bir hayli muallak. Burada kimse "olmuştur" ya da "olmamıştır" diyemez. Sizden başkası da bunu teyit edemez. Eğer vidaları çok sıktığınızı düşünüyorsanız ve yakın zamanda sebepsiz mavi ekran, siyah ekranda kalma, oyunlarda ve uygulamalarda sık sık çökme gibi sorunlar yaşarsanız çözüm denemelerine vidaları gevşeterek başlayın.
Haklısınız. O anda dikkat etmedim ne yazıkki. Yakın zamanda bunlardan hic birini almadım hocam. sadece aklıma takıldı böyle birşey mümkünmü diye. Daha fazla rahatsız etmiyeyim kimseyi. Var olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı