Aşırı baskı yaparsa RAM slotunun giriş pinleri bozulabilir. Baskı yaptığı yere parmağının ucu giriyor mu?
Kırabilir en iyisi fani kasanın üst tarafta özel bir yer varsa oraya takınO dediğim soğutucu kısmın bi tarafının yamuk olması herhangi bir sorun teşkil eder mi?Bi de benim sorunum sıvı soğutma borusunun değmesi değil,radyatör üzerindeki fanın değmesi.Fotoğraflardanda belli oluyor zaten
Fan zaten radyatörle birlikte üst kısımda duruyor.Başka nereye takılabilir?Ön tarafta destek var.Ön tarafta olsa nasıl olur?Ramler sallanabiliyor.Çok fazla baskı yapmıyor galiba.Kırabilir en iyisi fani kasanın üst tarafta özel bir yer varsa oraya takın
Hocam ona bakmadım ama ramler slotta sağa sola sallanabiliyor.Bi taraftaki biraz daha fazla sallanıyor,bi taraftaki ona göre daha az sallanıyorAşırı baskı yaparsa RAM slotunun giriş pinleri bozulabilir. Baskı yaptığı yere parmağının ucu giriyor mu?
.Aşırı baskı yaparsa RAM slotunun giriş pinleri bozulabilir. Baskı yaptığı yere parmağının ucu giriyor mu?
Hocam bi bakar mısın?Aşırı baskı yaparsa RAM slotunun giriş pinleri bozulabilir. Baskı yaptığı yere parmağının ucu giriyor mu?
Ön tarafta yer varsa iyi üstteki tarafa biri içeri diğeri dışarı çıkacak şekilde takın öndekilerde içeri alsın havayı radyatörude takin arkadakinide dışarı doğru takacakasin fanın yazı bulunan tarafı üfleyen tarafidir bildiğim kadariylaFan zaten radyatörle birlikte üst kısımda duruyor.Başka nereye takılabilir?Ön tarafta destek var.Ön tarafta olsa nasıl olur?Ramler sallanabiliyor.Çok fazla baskı yapmıyor galiba.
Hocam ona bakmadım ama ramler slotta sağa sola sallanabiliyor.Bi taraftaki biraz daha fazla sallanıyor,bi taraftaki ona göre daha az sallanıyor
.
Hocam bi bakar mısın?
Tam olarak anlayamadım hocam?Ön tarafta yer varsa iyi üstteki tarafa biri içeri diğeri dışarı çıkacak şekilde takın öndekilerde içeri alsın havayı radyatörude takin arkadakinide dışarı doğru takacakasin fanın yazı bulunan tarafı üfleyen tarafidir bildiğim kadariyla
Radyatoru öne takın onun fanlarını içeri üfleyerek şekilde takın ustekilerin öne yakın olan içeri alsın havayı diğeri dışarı atsin arkadaki zaten egzoz fan dışarı atcakTam olarak anlayamadım hocam?
Ya tam olarak montajının nasıl yapılacağını bilmiyorumRadyatoru öne takın onun fanlarını içeri üfleyerek şekilde takın ustekilerin öne yakın olan içeri alsın havayı diğeri dışarı atsin arkadaki zaten egzoz fan dışarı atcak
fanin ufledigi tarafta genelde yazilarin oldugu yerdir ama siz sogutucunun iki tarafinada elinizi koyun ufledigi tarafi söyledigim yerlere takinYa tam olarak montajının nasıl yapılacağını bilmiyorum
Hocam bu resimde kırmızı yuvarlak içine aldığım rame değmiyor.Onun dediğim soğutucu kısmını ileri ittirerek kendine yer açmış.Diğer taraftaki ramin soğutucusunu o kadar ileri ittirmemiş.Fotoğraftada belli oluyor zaten.Ramin içindeki karta değmiyor.Dışına değiyor.Bunun ne gibi zararı olur?Buyur dostum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.