Sokağa çıkma yasağı cezası sonradan gelebilir mi?

çok teşekkür ederim hocam. Umarım yazmamışlardır da bu kadar şeyle uğraşmam.. Pandemi döneminin üstüne sağolsun devletimiz de sırtımıza yük bindiriyor..

Tutanak yazdıysa %98 gelir geçmiş olsun kardeşim üzüldüm

Yazmamişlardir büyük ihtimal bana da aynısını yaptılar 4 ay oldu.
Hocam bugün 22:30 gibiydi sokak boştu . Bende kesileceğini düşünmüyorum ama Ahmet kardeşe kesmişler . Ürküttü beni

çok teşekkür ederim hocam. Umarım yazmamışlardır da bu kadar şeyle uğraşmam.. Pandemi döneminin üstüne sağolsun devletimiz de sırtımıza yük bindiriyor..
İnşallah yazmamışlardır ama polis uyarı diye tutanak tuttuğunda bile ceza yiyenler oldu

böyle araştırırken bu forum sayfasını buldum. Allah gerçekten çıkarandan razı olsun. Beyler bu zor dönemlerde birbirimizin sorularına cevap verebiliyor olmamız çok güzel

Hocam bugün 22:30 gibiydi sokak boştu. Bende kesileceğini düşünmüyorum ama Ahmet kardeşe kesmişler. Ürküttü beni

Polislerin belli gbt kotası oluyor misal günde 100 tane gbt sorgulama kotası var kota doldurmak için bile sorgularlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…