Sokak kedisinden kene çıkartmak doğru bir şey mi?

Khanix

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Saat 02.00 da balkonumda yatan bir kedi gördüm ve onu sevmek istedim. Severken başında 2 tane kene olduğunu fark ettim. İki keneyi de elimle çıkardım ve attım. Yaptığım doğru bir şey mi? Çıkardığımda kenenin bacakları falan kalmış mıdır? Kaldıysa bir şey olur mu? Şimdiden teşekkürler.

Selamlar. Saat 02.00 da balkonumda yatan bir kedi gördüm ve onu sevmek istedim. Severken başında 2 tane kene olduğunu fark ettim. İki keneyi de elimle çıkardım ve attım. Yaptığım doğru bir şey mi? Çıkardığımda kenenin bacakları falan kalmış mıdır? Kaldıysa bir şey olur mu? Şimdiden teşekkürler.

Elinle çıkarman yanlış. Bir eldiven ve cımbız ile yavaşça çıkarman lazımdı.

Elinle çıkarman yanlış. Bir eldiven ve cımbız ile yavaşça çıkarman lazımdı.
Bu sanırım benim için zararlı. Zaten keneyi çıkardıktan sonra elimi yıkadım. Yani kenenin bakterisi falan ölmüştür diye düşünüyorum. Peki kediye bişey olur mu?

Bu sanırım benim için zararlı. Zaten keneyi çıkardıktan sonra elimi yıkadım. Yani kenenin bakterisi falan ölmüştür diye düşünüyorum. Peki kediye bir şey olur mu?

Hem kedi için hem senin için zararlı. Keneyi öyle çekip çıkarman yanlış. En doğrusu yavaşça çıkarmandı. Kenenin kediye naptığını bilemezsin. Kediye bir şey olabilir. Veteriner iyi bilir. Elini iyice yıkadın mı?

Hem kedi için hem senin için zararlı. Keneyi öyle çekip çıkarman yanlış. En doğrusu yavaşça çıkarmandı. Kenenin kediye naptığını bilemezsin. Kediye bir şey olabilir. Veteriner iyi bilir. Elini iyice yıkadın mı?
Evet hocam yıkadım elimi ve çıkardığımda ikisininden bacakları duruyodu içinde kalan olmuşmudur bilemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı