Sokak kedisine çatıda bakmak

Aerionwhite

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler. Yaklaşık 25-30 gün önce apartmanımıza yavru bir kedi girdi. O günden itibaren beslemeye başladık. Annesi günlerce ortaya çıkmayınca kediyi çatıya aldık ve orada bakmaya başladık. Şu anlık herhangi bir sıkıntı yok. Ama kediyle sürekli beraber olamadığımız için çatıda canının sıkılabileceğini düşünüyorum bu da üzüyor beni. Ayrıca bir gün yeterince büyüyünce çatının kapısını açık bırakmayı düşünüyoruz. Çatıda kaldığı sürece hayatının sonuna kadar besleriz ama gitmek isterse diye özgürlük tanımak istiyoruz. Ama dış dünyaya alışmakta zorluk yaşayacağından kaygılanıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam mümkünse evde besleyin. Oynayabileceği herhangi bir şey/oyalanabileceği bir şey var mı? Oraya zarar verebilir mi? Çatının korkuluklarına çıkabiliyor mu/çıkar mı? Güvende mi? Kuşlarla ilgili sorunları nasıl çözeceksiniz? Bu soruları düşünüp ona göre kararlar verebilirsiniz. Ayrıca kediyi çatıda kapalı bırakmak hapishaneden başka bir şey değil.

Hocam oynayabileceği oyalanabileceği şeyleri ayarlarım öneriniz var mı o konuda?

Oraya zarar veremez çatının korkuluklarına da çıkamaz öyle bir sorun yok. Kuşlar falan giremiyor zaten çatıya. Maalesef eve almam mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…