Sokak köpeği gündemi için hatırlatma

Gündem bayağı karışık fakat sokak köpeği sorununu unutmamak gerekir. Bunu bir hatırlatma amacı ile atıyorum. "admin konuya izin verirsen sevinirim"

Ankara'da, başıboş sokak köpeklerinin saldırdığı 10 yaşındaki tunahan yılmaz, 15'inci ameliyatının ardından taburcu edildi. Dışarıya çıkmak istemeyen tunahan, kendini eve kapattı.
Kaynak: TRT haber Köpeklerin ağır yaraladığı Tunahan eve kapandı.
Konuyu daha iyi kavrayabilmeniz için bir fotoğrafı aşağıya bırakıyorum. Ayrıca haber fazla iç karartıcı olduğu için bu sokak köpeği meselesi ile ilgili internetten bulduğum hafif güldüren pek düşündüren bir mizahı da aşağı bırakıyorum. Mizah fotoğrafının kaynağı Reddit. Daha güzel günlere ulaşma dileğiyle, esenlikle kalın.

ittapar piramidi.png

çocuk mağdur.png

Son düzenleme:
Gündem bayağı karışık fakat sokak köpeği sorununu unutmamak gerekir. Bunu bir hatırlatma amacı ile atıyorum. "Admin konuya izin verirsen sevinirim"

Ankara'da, başıboş sokak köpeklerinin saldırdığı 10 yaşındaki tunahan yılmaz, 15'inci ameliyatının ardından taburcu edildi. Dışarıya çıkmak istemeyen tunahan, kendini eve kapattı.
Kaynak: TRT Haber Köpeklerin ağır yaraladığı Tunahan eve kapandı.
Konuyu daha iyi kavrayabilmeniz için bir fotoğrafı aşağıya bırakıyorum. Ayrıca haber fazla iç karartıcı olduğu için bu sokak köpeği meselesi ile ilgili internetten bulduğum hafif güldüren pek düşündüren bir mizahı da aşağı bırakıyorum. Daha güzel günlere ulaşma dileğiyle, esenlikle kalın.

Eki Görüntüle 2284615

Eki Görüntüle 2284608
Sokakta köpeğin işi ne? Kedi tamam Fino tamam, ama kangalın işi ne? Ben okula gidemiyorum sırf bu yüzden 27 gün devamsızlığım oldu. Tatil geldi ama her günüm bunu düşünmekle geçti acaba ne olacak hangi köpek saldıracak endişesiyle, sırf bu sebepten okulu bırakma isteği var hatta bakkala markete bile gitmek istemiyorum, Bir çözüm bulunmalı.

Gündem bayağı karışık fakat sokak köpeği sorununu unutmamak gerekir. Bunu bir hatırlatma amacı ile atıyorum. "admin konuya izin verirsen sevinirim"

Kaynak: TRT haber Köpeklerin ağır yaraladığı Tunahan eve kapandı.
Konuyu daha iyi kavrayabilmeniz için bir fotoğrafı aşağıya bırakıyorum. Ayrıca haber fazla iç karartıcı olduğu için bu sokak köpeği meselesi ile ilgili internetten bulduğum hafif güldüren pek düşündüren bir mizahı da aşağı bırakıyorum. Mizah fotoğrafının kaynağı Reddit. Daha güzel günlere ulaşma dileğiyle, esenlikle kalın.

Eki Görüntüle 2284615

Eki Görüntüle 2284608

Mesela geçen yürüyorum sabah erken yolun kenarında büyük park var. Kulaklığım takılıydı yüksek ses gelmesiyle irkildim 5-6 tane köpek bana doğru geliyor :D. Parkın koruma demirleri olduğu için ve park yerden 1-2 metre yukarıda olduğu için geçemediler. Geçseler herhalde beter ederlerdi. O toplu köpek çetesinden birisi zamanında ısırdı bacağımı sonra sokağa saldılar yine :). Ben normalde köpek severim oturduğum mahallede sürekli gezen sevdiğim köpekte var kimseye zararı yok. Bazı hayvanseverlerin anlayamadığı şu uyutulacak olan insana saldırmayan değil. Kontrol altına alınamayan. He bunu nasıl ayırt edecekler onu bilemem ama hala saldırmaya devam eden köpekleri bile savunan var bilemedim artık ne diyeceğimi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı