havalı bir insan
Centipat
Gündem bayağı karışık fakat sokak köpeği sorununu unutmamak gerekir. Bunu bir hatırlatma amacı ile atıyorum. "admin konuya izin verirsen sevinirim"
Ankara'da, başıboş sokak köpeklerinin saldırdığı 10 yaşındaki tunahan yılmaz, 15'inci ameliyatının ardından taburcu edildi. Dışarıya çıkmak istemeyen tunahan, kendini eve kapattı.
Kaynak: TRT haber Köpeklerin ağır yaraladığı Tunahan eve kapandı.
www.milliyet.com.tr
Konuyu daha iyi kavrayabilmeniz için bir fotoğrafı aşağıya bırakıyorum. Ayrıca haber fazla iç karartıcı olduğu için bu sokak köpeği meselesi ile ilgili internetten bulduğum hafif güldüren pek düşündüren bir mizahı da aşağı bırakıyorum. Mizah fotoğrafının kaynağı Reddit. Daha güzel günlere ulaşma dileğiyle, esenlikle kalın.
Ankara'da, başıboş sokak köpeklerinin saldırdığı 10 yaşındaki tunahan yılmaz, 15'inci ameliyatının ardından taburcu edildi. Dışarıya çıkmak istemeyen tunahan, kendini eve kapattı.
Kaynak: TRT haber Köpeklerin ağır yaraladığı Tunahan eve kapandı.
Köpeklerin ağır yaraladığı Tunahan eve kapandı, herkesten kaçıyor: Yaşaması bile bir mucize
Ankara'da geçen yıl aralık ayında okula giderken başıboş sokak köpeklerinin saldırısıyla ağır yaralanan Tunahan Yılmaz (10), en son deri nakli yapılan 15'inci ameliyatının ardından hastaneden taburcu edildi. Yaraları büyük oranda iyileşen Tunahan, yürüyüp konuşabilmesine rağmen yaşadığı travma...
Son düzenleme: