maydonozdiyarı
Hectopat
Daha fazla
Evet öncelikle konuda yazdığı gibi bir amacım var (sokak köpeği eğitmek). Aslında eğitmek istediğim köpeği evime almayacağım fakat ben dışarıdayken ben istediğim zaman çağırabilmek ve gezebilmek istiyorum. Arkadaşla birlikte salam alıyoruz ve oturunca ona salam vereceğimizi biliyor fakat bunu sadece kendi çıkarı için ve kendi isteğiyle gerçekleştiriyor. Duyduğuma göre kendi isteğiyle değil de bizim isteğimizle olması için "temel itaat eğitimi" veriliyormuş fakat benim gördüğüme göre bu işlemi tasma ile yapıyorlar ama ben tekrardan diyorum köpeği sahiplenmeyeceğim. Sadece çağırmak ve bana bağlı olmasını istiyorum. Biliyorum bu istediğim çok büyük bir istek ama bir bilginiz varsa dışarıda yapabileceğimiz temel itaat eğitimi var mıdır? Bu arada ismi Taha ve sevgilisi Yusuf. Yusuf'da arkadaşımın ismi birbirimizle gülüşüyoruz isimleri bir kere koyduk kaldı öyle(Fotoğraflardaki siyah köpek. Köpek beni ve arkadaşımı gayet seviyor ve sevdiriyor peşimizden de koşturuyoruz ama daha sonra başka yerlere sapıyor, bizimle ilgilenmiyor). Kolay gelsin.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: