Sokak köpeklerinden kaçarken beyin kanaması geçirdi, yaşam savaşını kaybetti

Doğru düzgün barınak yok evet ama bu bir bahane değil düzgün barınak olmaması beni kovalamaya ısırmaya hakları olduğunu göstermez. Şu hayvan duyarcıları anlasa keşke. Bir de şu pitbull alıp da ağızlık takıp yok onların da canı var bilmem ne edebiyatı yapanlar çok cinsler o ağızlığı takmayın da gidip milletin çocuğunun kolunu bacağını mı kapsınlar. Bu pitbull sevdası nedir anlamadım. Kedi ya da normal köpek veya muhabbet kuşları varken evcil hayvan olarak bunu alınca adam mı oluyorlar. Bir havalara giriyorlar anlamadım gitti 🤔
Ben çok küçükken babamın kurt melezi bir köpeği vardı çok sakin ve uysaldi kimseye havlamazdı bile ama biz kurt melezi ne yapacağı belli olmaz diye ağızlık takardik her zaman. Sırf daha saldırgan olsun diye farklı türlerin çiftleştirilmesi ile ortaya çıkarılan pitbull gibi köpeklere ağızlık takınca işgence oluyor ama. Dediğiniz gibi bu bir bahane değil yapmıyorsanız ki zaten bu kadar köpeğe yetecek barınak cok zahmetli bir iş uyutacaksiniz başka bir yolu yok.
 
Sokak köpeklerinin yeri barınaktır, net. Yanımda kesici alet olsa ve bana grup halinde saldırsalar hepsini ikiye... Ondan sonra da hayvan severler düşünür artık.
 
Kontrolsüz olarak sayıları artıyor çete olarak saldırıyorlar. Ebedi uyku şart.
Birbirlerinden cesaret alıp saldırıyorlar. Biri uzaktan havladı mı hepsi kulak kesiliyor ve havlayan köpeğin yanına koşuyorlar. Grup halinde saldırıyorlar. Durup dururken saldırabiliyorlar. Bölge belirliyorlar. Belirledikleri bölgeyi sahipleniyorlar. Bölgelerinden farketmeden geçebiliyoruz. O zaman saldırıyorlar.

Yolda yürürken durdum diye bir köpek bacağımdan ısırmıştı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı