Sokakta anneme söven birkaç ergen

Tokiler

Decipat
Katılım
27 Mayıs 2020
Mesajlar
1.531
Makaleler
1
Çözümler
3
Merhaba, ara sokaktan geçerken 2-3 ergen gelip, "hayırdır l*n, ver şu sigarayı" dedi. Neden dedim, ver onu dediler. Ben de, gidin canımı sıkmayın dedim. O arada video kaydı başlatmıştım. "Bana bak, senin ananı si*****. Benim canımı sıkma" dedi bir tanesi. Diğeri de, "ver şunu babanın gö****** si******" dedi. Ben bunlara ne yapabilirim? Mahkemeye versem olur mu? Yoksa boşuna uğraşmış mı olurum?
 
Son düzenleme:
Merhaba, ara sokaktan geçerken 2-3 ergen gelip, "hayırdır l*n, ver şu sigarayı" dedi. Neden dedim, ver onu dediler. Ben de, gidin canımı sıkmayın dedim. O arada video kaydı başlatmıştım. "Bana bak, senin ananı si*****. Benim canımı sıkma" dedi bir tanesi. Diğeri de, "ver şunu babanın GO****** si******" dedi. Ben bunlara ne yapabilirim? Mahkemeye versem olur mu? Yoksa boşuna uğraşmış mı olurum?

Nerede yaşandı bu olay?
 
Ettikleri sözleri kendileri için tanımlayana kadar bazı uzuvlarını güneş görmeyen yerleriyle tanıştırırdım.

Aileme, sevgilime, arkadaşıma ve özellikle anneme kimse küfür edemez. Yapma demeyin, bu cesarette bulunan birkaç kişiye yapmışlığım var.

Bu ülkede ''insan'' öldürüp elini kolunu sallayarak içeriden çıkanlar var. Ne davasından bahsediyorsun hoca sen? Döveceksin bunları, sokağın adaleti şaşmaz.
 
Bu tip insanları süründürmek gerekiyor. Ben amatör MMA dövüşçüsü olduğum için alışkanlık olarak fiziksel güç kullanabiliyorum. Çünkü bu beni herhangi bir ceza almalarından daha çok rahatlatıyor. Elinizde bir kanıt(ses veya video kaydı) varsa hakaret davası açabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı