Sokakta anneme söven birkaç ergen

Anneye küfürü bu kadar kolaylaştıran toplum olduk artık. Eskiden olsa küfür edeni bıçaklarlardı. Ama hocam mutlaka mahkemeye verin. Yarın başkasına böyle yaparlar. Tecavüzün tacizin nedeni böyle tiplerin kendilerini serbest sanması.
 
Sayısı fark etmez hocam. İnsanın orada gözü döner. Elin adamı anneme küfür edecek ben de rahat duracağım değil mi? İnsanın bir onuru var hocam.
Sizde haklısınız tabi de. Ara sokak hani. Sokağın ortasında şahsen ben çok sert çarpardım bir tane arkama bakmadan uzaklaşırdım orada. Üstlerinde emanet falan vardır ve hemen hemen o bölgeyi çevrelemişlerdir. Şahsen ben bir tanesine çok kötü çarpar hızlıca uzaklaşırdım. Arkadaşın yaptığı doğru birşey. Karakola gidecek çocuklar önüne geldiğinde orada dövecek bence gayet mantıklı :)
 
Aşiret bunlar. Evimden uzak böyle bir olay olsa kafalarını uçurup uzun süre orada bulunmazdım.
O cesareti arkaları var diye buluyorlar zaten. Onur gurur meselesi değil bu. Birisi bıçağı taksa gittiniz diğer tarafa.
 
Bunların ortak özelliği seni beni tek görünce gelmesidir. Ama tek başınayken saldırı yapacağını asla tahmin edemezler işin güzel kısmı bu.
 
Merhaba, ara sokaktan geçerken 2-3 ergen gelip, "hayırdır l*n, ver şu sigarayı" dedi. Neden dedim, ver onu dediler. Ben de, gidin canımı sıkmayın dedim. O arada video kaydı başlatmıştım. "Bana bak, senin ananı si*****. Benim canımı sıkma" dedi bir tanesi. Diğeri de, "ver şunu babanın GO****** si******" dedi. Ben bunlara ne yapabilirim? Mahkemeye versem olur mu? Yoksa boşuna uğraşmış mı olurum?

Hocam nerede oturuyorsun?
 

Geri
Yukarı