Sokakta soldan gelen aracın çarpması araca uzun vadede hasar verir mi?

faik mermer

Megapat
Selamlar, soldan hızlı gelen araç benim arabaya çarptı. Sol kapıya girdi. Şasede sorun var mıdır? Polis tutanak tuttu. Sanırım kadın sürücü olan soldan gelen araç %80-%100 gibi kusurlu çıkar. Ama benim sıkıntım araba eskisi gibi sürüş olup olmaması? Araba zaten 1 ay kalır sigortadan gelen adamlar yaptıracagindan. Arabayı tanidik iyi bir ustaya götürdüm ama araba eskisi gibi olur mu? Çok mu kötü sizce? Bilgili arkadaşlar bilgilendirirse başka durumlar için sevinirim. İlk defa kaza geçirdim.

Dosya Ekleri

• 20250419_183801.jpg
    164 KB · Görüntüleme: 104
  • 20250419_183737.jpg
    209,7 KB · Görüntüleme: 98
Görüntüden bek anlayamayız en iyisi sanayide bir ustaya sor bu arada geçmiş olsun.

Fotoğrafa göre şasede sorun olduğunu sanmıyorum. Yine de bir ustaya götürmen daha iyi. Darbe biraz daha kapıdan uzaklaşıp öne doğru gitseydi belki şasede sorun olabilirdi. İyi bir yerde yaptırılırsa tabiki eskisi gibi olur. Benim aracım 2 tane airbag patlattı. Tamirden sonra eskisinden daha iyi oldu.

Benim sadece yandan airbag açıldı. Sağ ol bilgilendirme için.

Aracın yürüyeninde sorun olacağını sanmıyorum. Hasar kaportada gibi fotoğrafta öyle görünüyor. Sadece satınca açılan airbag biraz sıkıntı çıkartabilir. Fotoğrafları saklayın. Mümkünse sigorta ile anlaşmalı olan iyi bir firmadan mümkünse serviste aracınızı yaptırın. Yoksa boya atması gibi kapıdan ses gelmesi gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Geçmiş olsun ilk olarak. Yok gibi duruyor hocam. Benim kazada arabanın iç direkleri yamulmustu.
Mesela bu arabanın hasarı ilerlemiş sağlam ustaya götürmediyse arkadaş uzun vadede ister istemez sorun yaratacaktır.

Tanıdık iyi bir ustaya götürdüm 7 yildır oraya götürürüm. Sigortacıya sordum tutanak sonucunu al sanayiye ver dedi. Bilmediğim bir yere vermem herhalde zaten araba sanayiye verdim.

Kusur karşı tarafta ise hasar kaybını da alabilirsiniz karşı tarafın sigortasından hocam bilginiz olsun.
Hasar oranina gore onun sigortası benim arabayı benim sigortam onun arabayı ödüyor diye biliyorum. Zaten ekspert'i bekliyecegiz. Onlar bir nevi yapacak gibi. O yüzden uzun süre kalıyor araba sanayide anladığım kadarıyla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…