Sokaktaki bir kız ile nasıl tanışılabilir?

yiğitttt123

Picopat
Daha fazla  
Dışarıda falan kızlarla tanışmak istiyorum ama çoğu tanımadığı için ve muhabbetimiz olmadığı için yanlış anlar diye korkuyorum. Tanışmak için nasıl sohbet baslatmalıyım?

yanına gidip kendisinden etkilendigini soyleyebilirsin veya "ya ben su sokagı bilmiyorum da bana tarif edebilirmisiniz eger biliyorsanız" ayağına sohbet baslatadabilirsin. (kız eger neyimden etkilendin diye birsey söylerse onun cevabınıda sen bul)

Hepimiz istiyoruz da o kadar basit değil. Ortak bir ortamın olacak direk sokakta çevirip tanışamazsın.
Arkadaş grubu sayesinde falan mı olcak

yanına gidip kendisinden etkilendigini soyleyebilirsin veya "ya ben su sokagı bilmiyorum da bana tarif edebilirmisiniz eger biliyorsanız" ayağına sohbet baslatadabilirsin. (kız eger neyimden etkilendin diye birsey söylerse onun cevabınıda sen bul)
Etkilendim diyince dayak yersek nolcak hocam sjsjsjjsjs

Türkiye'de sokakta hiç tanımadığınız bir hatunun yanına gidip selam vererek ters tepki almadan tanışıp yola birlikte devam edebilmeniz için yakışıklılık seviyenizin bir hayli üstlerde olması lazım haricinde ayak üstü tacizci konumuna düşebilirsiniz mazallah

Dışarıda falan kızlarla tanışmak istiyorum ama çoğu tanımadığı için ve muhabbetimiz olmadığı için yanlış anlar diye korkuyorum. Tanışmak için nasıl sohbet baslatmalıyım?

Açıkçası niyetiniz iyi olsa bile gündem bu haldeyken yeltenmeyin derim. Bana kalırsa ortak arkadaşlarınızın olduğu bir kız ile tanışın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı