Şok'ta iş başvurusuna çağrıldıktan sonra ne yapılmalı?

esra166

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, benim hiç iş deneyimim yok. Daha önce hiç çalismadim. Bugün basvuruda bulundum internet uzerinden, aksamina aradilar, yarin gel gorusme icin diye. İs deneyimi olarak basvuru yapabilmem icin 1-3 yili sectim. Yarin gorusmede soylemeli miyim, kendimi gergin hissediyorum, yapabilir miyim diye korkuyorum, bana yardimci olur musunuz, calisan biri var mı hiç?

Hiç gergin olmana gerek yok. Sorulara tane tane güzel cevaplar ver en onemli şey sakin olman zaten gerisi gelecek. Klasik sorular soracaklar.

Klasik sorulardan kasti tam olarak ne? Siz hiç calistiniz mi Şok'ta?

Son düzenleyen: Moderatör:

Şok gibi bir yer için fazla heyecanlamaya gerek yok git konuş olursa olur olmazsa olmaz zaten hemen alırlar diye düşünüyorum.

İlk is deneyimim, yapamazsam diye korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şok gibi bir yer için fazla heyecanlamaya gerek yok git konuş olursa olur olmazsa olmaz zaten hemen alırlar diye düşünüyorum.

Hocam bende de durum aynı 24 yasındayım askerliğim tecilli iş deneyimim yok yüz yüze CV verdim cevap gelmedi bir de internetten başvurarak şansımı denemek istiyorum ama deneyim kısmında 1-3 yıl yazıyor hukuki olarak bir sorun olur mu başvursak?

Hayır olmaz ama bence gerçek neyse onu yazın her fabrika sirket seni arayacak diye bir şey yok uygun olan arar kariyer işin olsun gibi uygulamalardan bakın.

Hayır olmaz ama bence gerçek neyse onu yazın her fabrika sirket seni arayacak diye bir şey yok uygun olan arar kariyer işin olsun gibi uygulamalardan bakın.

Sistem en az 1-3 yıl deneyimi kabul ediyor bazı sitelerde başvururken iş deneyimi yok seçeneğide çıkıyor burada yok iş imkanı az olan bir ildeyim kaç şubeye CV verdim aramadılar.

Sistem en az 1-3 yıl deneyimi kabul ediyor bazı sitelerde başvururken iş deneyimi yok seçeneğide çıkıyor burada yok iş imkanı az olan bir ildeyim kaç şubeye CV verdim aramadılar.

Sağlık olsun illaki iş bulursun eğer az olan ilde isen yuz yüze konuşabilirsin yaşadığım yerde kariyerden gelmeyince forum vermez ama sana verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…