Şok'ta iş başvurusuna çağrıldıktan sonra ne yapılmalı?

Bende 1-3 yıl yazdim yarin gercegi soylemeyi dusunuyorum.

Hiçbir şey olmaz her şeyden korkma kendini kısıtlarsin.

Kendimi kisitlamamam lazim ama heyecanli bir yapim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İçimden bir ses işe alınacağını söylüyor hislerim güçlüdür beni yanıltmaz genelde. Hakkında hayırlısı olsun.

Umarim alinirim ya birazcik heyecanli bir yapim var sadece.

Umarim alinirim ya birazcik heyacanli bir yapim var sadece.

O heyecan genellikle ilk kez işe giren çoğu kişide oluyor çaresi üstüne gitmek ve yenmek. Ya başarısız olursam kovulursam rezil olursam korkusu vb benzer duygular. Oluşuyor.

O heyecan genellikle ilk kez işe giren çoğu kişide oluyor çaresi üstüne gitmek ve yenmek. Ya başarısız olursam kovulursam rezil olursam korkusu vb benzer duygular. Oluşuyor.

Yani git ve o isi al mi diyorsun?

Heyecanlanacak hiçbir şey yok sen oraya çalışmaya gidiyorsun hayatın yarısi oraya gidecek.

Yarin bakalim ne olacak geldigimde yazarim.

Yani git ve o isi al mi diyorsun.

Yarin bakalim ne olacak geldigimde yazarim.

Büyük ihtimalle alırlar. Beni kaç kere aradılar, ben istemedim. Sok, A101, BİM gibi yerler genelde vasifsiz. Hafif matematik olsun yeter.

Kasa islerinde genellikle para ustunu falan kasaya girince otomatik soylemiyor mu?

İlk is deneyimim, yapamazsam diye korkuyorum.
İlk iş deneyimin olduğundan çok sıkı tutmazlar. Sakin kal. Ben hayatımda çalışmamış biriyim fakat CarrefourSA marketimiz var, oraya gelen tecrübesiz çalışanlara da sıkı iş yaptırmıyoruz. İşi kavrayana kadar onlara yardım edip destekliyoruz. Çoğu yerde de böyle olur zaten.

Kasa islerinde genellikle para ustunu falan kasaya girince otomatik soylemiyor mu?
İlk kez çalışacağın zaman kasiyer olarak çalışma. Bu seni zorlar ve işten soğutabilir önce reyon görevlisi gibi bir şey ol. Ayrıca her zincir marketin kasa sistemleri farklıdır. Bizim CarrefourSA'mız var demiştim ya hani, bizim markette kasada ürünleri geçtikten sonra fiş çıkarma esnasında para üstü yazıyor ama Şok'u bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…