Şok'ta iş başvurusuna çağrıldıktan sonra ne yapılmalı?

Kasa islerinde genellikle para ustunu falan kasaya girince otomatik soylemiyor mu?

Kasa sana ne kadar para üstü vereceğini söylüyor diye biliyorum. Önemli olan kasanın nasıl çalıştığını kavraman ve alışmak gerisi çok kolay.

İlk iş deneyimin olduğundan çok sıkı tutmazlar. Sakin kal. Ben hayatımda çalışmamış biriyim fakat CarrefourSA marketimiz var, oraya gelen tecrübesiz çalışanlara da sıkı iş yaptırmıyoruz. İşi kavrayana kadar onlara yardım edip destekliyoruz. Çoğu yerde de böyle olur zaten.

İlk kez çalışacağın zaman kasiyer olarak çalışma. Bu seni zorlar ve işten soğutabilir önce reyon görevlisi gibi bir şey ol.

Hocam CarrefourSA'ya başvurdum internet üzerinden 1 hafta önce cevap gelmedi. Mağazaya gidip yüz yüze konuşsam durum değişebilir mi?

Hocam CarrefourSA'ya başvurdum internet üzerinden 1 hafta önce cevap gelmedi. Alım şartları nedir ondan mı geri dönüş olmadı sizce? Mağazaya gidip yüz yüze konuşsam durum değişebilir mi?
Mağazaya gidip yüz yüze konuş ayrıca hangi ilçenin şubesindeki CarrefourSA'ya başvuracaksın veya başvurmayı planlıyorsun? Bir de nereden iş başvurusunda bulundun? (hangi site) Bunu söylersen daha net yardımcı olabilirim.

Mağazaya gidip yüz yüze konuş ayrıca hangi ilçenin şubesindeki CarrefourSA'ya başvuracaksın veya başvurmayı planlıyorsun? Bir de nereden iş başvurusunda bulundun? (hangi site) bunu söylersen daha net yardımcı olabilirim.

Yani sosyal hizmetlerde calismam daha mi iyi olur bilemedim iskur uzerinden ama sigorta yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama Şok'ta zaten kasiyer olarak calisirsin her turlu isi yaparsin.
İş tecrüben olmadığından kasaya alacaklarını zannetmiyorum. Sen yine de reyon görevlisi olmak istiyorum de, çünkü kasada tecrübesiz çalışan işçi işten soğur. İşi öğrendikçe gelişirsin ve geliştikçe tecrüben artar o zaman da kasaya geçmek için makul duruma gelirsin.

İş tecrüben olmadığından kasaya alacaklarını zannetmiyorum. Sen yine de reyon görevlisi olmak istiyorum de, çünkü kasada tecrübesiz çalışan işçi işten soğur. İşi öğrendikçe gelişirsin ve geliştikçe tecrüben artar o zaman da kasaya geçmek için makul duruma gelirsin.

Kimse annesinin karnindan ogrenmiyor ki sonuç oalrak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı