oguzhanhso61 Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #1 Beyler şokdan rp almayı düşünüyorum o Rp'yi VP olarak kullanabilir miyim?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Mart 2021 #12 Silinen üye dedi: @körbiginar Riot PIN artık VALORANT ve LoR için kullanılabilecek LoL'e ek olarak VALORANT ve LoR'da Riot PIN dönemi tr.leagueoflegends.com Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın sistemin böyle işlediğini bilmiyordum. Benim cahilliğim. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: @körbiginar Riot PIN artık VALORANT ve LoR için kullanılabilecek LoL'e ek olarak VALORANT ve LoR'da Riot PIN dönemi tr.leagueoflegends.com Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın sistemin böyle işlediğini bilmiyordum. Benim cahilliğim.
cheraas Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #13 Alakasız ama Şok'da RP var mı? Evet kullanabilirsiniz ama sayısı azalıyor diye biliyorum. Artı 1 Eksi
OSAYİSAMUEL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 2.525 Makaleler 12 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #14 körbiginar dedi: RP, RP idir. VP kodu değildir. Her oyun için farklı birim. Kısacası hayır kullanamazsın. Nasıl kullanacak biri RP kodu, biri VP kodu? Öyle işlemiyor olması lazım bu sistemlerin. Genişletmek için tıkla... Kullanılabiliyor. Sadece RP ve VP'nin karşılığı ayrı. Yani örneğin 400 RP=300 VP gibi. Artı 1 Eksi
körbiginar dedi: RP, RP idir. VP kodu değildir. Her oyun için farklı birim. Kısacası hayır kullanamazsın. Nasıl kullanacak biri RP kodu, biri VP kodu? Öyle işlemiyor olması lazım bu sistemlerin. Genişletmek için tıkla... Kullanılabiliyor. Sadece RP ve VP'nin karşılığı ayrı. Yani örneğin 400 RP=300 VP gibi.
4 448762 Kilopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.857 Makaleler 2 Çözümler 32 16 Mart 2021 #15 körbiginar dedi: Kusura bakmayın sistemin böyle işlediğini bilmiyordum. Benim cahilliğim. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam ne demek, bizim de yanıldığımız zamanlar oluyor. Artı 0 Eksi
körbiginar dedi: Kusura bakmayın sistemin böyle işlediğini bilmiyordum. Benim cahilliğim. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam ne demek, bizim de yanıldığımız zamanlar oluyor.
emre12121212 Yoctopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #16 Şokta valorantv point aldım kod geçersiz cıktı. Artı 0 Eksi