SoL ADSL'den VDSL'ye geçiş

LetitRİp

Hectopat
Katılım
30 Ocak 2016
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 1 1,5 ay önce Türk Telekom yeni dolapları taktı. Bende dün sitelerde dolaşırken Vodafone fiber sorgulamadan bizim adreste 82 mbps hız görünüyordu. Sol'ü arayıp altyapı var mı diye sorunca oda 64 mbps kadar destekliyor dedi. 8 mbps dörtdörtlük yalın paketten 50 mbps olana geçiş yaptım beni bilgilendiren müşteri temsilcisi modemin uyumlu olduğunu sadece TT ekiplerinin portu değiştireceğini, benim ise yaklaşık 3 günlük internetim olmayacağını söyledi.


Bu gün 15:00 gibi internetim gitti superonline Hesabım sayfasından baktığımda 50 Mbps paketi aktif gözüküyor. Bu konularda bilgisi olan yada geçiş yapmış arkadaşlara danışmak istediğim internet 3 gün içinde gelir mi çünkü dolap Yen'i koyuldu mesela bizim iki üç sokak arka tarafların adresini girdiğimde kimisinde sadece ADSL gözüküyor. Kimsinde vdsl gözüküyor ama 0 mbps olarak o yüzden acaba çok bekler miyim merak ettim çünkü ben başvuru yapınca internet kafeci abiye gittim oda solün kurumsalına başvurmak istedi. Sizin bölgede VDSL yok gelince biz sizi ararız dedi. Şimdiden cevap verecek aradaşlara teşekkürler...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı