mstrfnd Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 256 17 Ağustos 2020 #1 Merhaba herkese. Xbox One S kontrolcüsü kullanıyorum ve sol üstteki analog çok hafif sağa doğru eğimli. Şu sitedeki test sonuçlarını atıyorum. Rocket League Deadzone Visualizer Xbox One S kontrolcüsü kullanan arkadaşlar varsa böyle bir sorun var mı onlarda? Bu bir sorun çıkarır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2020
Merhaba herkese. Xbox One S kontrolcüsü kullanıyorum ve sol üstteki analog çok hafif sağa doğru eğimli. Şu sitedeki test sonuçlarını atıyorum. Rocket League Deadzone Visualizer Xbox One S kontrolcüsü kullanan arkadaşlar varsa böyle bir sorun var mı onlarda? Bu bir sorun çıkarır mı?
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.643 Makaleler 18 Çözümler 58 17 Ağustos 2020 #2 mstrfnd dedi: Merhaba herkese. Xbox One S kontrolcüsü kullanıyorum ve sol üstteki analog çok hafif sağa doğru eğimli. Şu sitedeki test sonuçlarını atıyorum. Rocket League Deadzone Visualizer Eki Görüntüle 641283 Xbox One S kontrolcüsü kullanan arkadaşlar varsa böyle bir sorun var mı onlarda? Bu bir sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Dead zone'yi biraz arttırın. Ama 15 TL'lik gamepadımda bile bu sağa çekme yok.
mstrfnd dedi: Merhaba herkese. Xbox One S kontrolcüsü kullanıyorum ve sol üstteki analog çok hafif sağa doğru eğimli. Şu sitedeki test sonuçlarını atıyorum. Rocket League Deadzone Visualizer Eki Görüntüle 641283 Xbox One S kontrolcüsü kullanan arkadaşlar varsa böyle bir sorun var mı onlarda? Bu bir sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Dead zone'yi biraz arttırın. Ama 15 TL'lik gamepadımda bile bu sağa çekme yok.
mstrfnd Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 256 17 Ağustos 2020 #3 Yani bilmiyorum ne kadar etkisi olur. Fazla kullanma şansım da olmadı.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.643 Makaleler 18 Çözümler 58 17 Ağustos 2020 #4 İade edebiliyorsan et ve başka yazılımlarlada dene. Mesela Windows'daki oyun kumandalarından bak. Dead zone fazla oynarsan sıkıntı olmaz ama tadı kaçıyor.
İade edebiliyorsan et ve başka yazılımlarlada dene. Mesela Windows'daki oyun kumandalarından bak. Dead zone fazla oynarsan sıkıntı olmaz ama tadı kaçıyor.