T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 22 Mart 2023 #1 Mesela devamlı sol el kullanımında sağ el gibi (sağlaklardan bahsediyorum) çok daha işlevsel hale getirilebilir mi?
Mesela devamlı sol el kullanımında sağ el gibi (sağlaklardan bahsediyorum) çok daha işlevsel hale getirilebilir mi?
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 22 Mart 2023 #2 Evet. Yaz aylarında solak olduğum halde sağ elimle yaza yaza sağlak gibi yazmayı başardım. Şu an sol ile aynı hızda sağ elimi kullanabiliyorum.
Evet. Yaz aylarında solak olduğum halde sağ elimle yaza yaza sağlak gibi yazmayı başardım. Şu an sol ile aynı hızda sağ elimi kullanabiliyorum.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.138 Makaleler 1 Çözümler 15 22 Mart 2023 #3 Elbette. Ben cocukken yazmaya sol elimle baslamistim. Sonrasinda baskalarina ozenip sag elimi kullanmaya basladim ama sol elimle yazmayi da birakmamistim. Su an yas 24, sol elimi de sag elime yakin seviyede kullanabiliyorum.
Elbette. Ben cocukken yazmaya sol elimle baslamistim. Sonrasinda baskalarina ozenip sag elimi kullanmaya basladim ama sol elimle yazmayi da birakmamistim. Su an yas 24, sol elimi de sag elime yakin seviyede kullanabiliyorum.