Sol taraflı baş ağrısı neden olur?

Daha fazla  
Arkadaşlar nedendir bilmiyorum şu sıralar sol taraf baş ağrısı çekiyorum. Artık güne uyanırken baş ağrısından bıktım diyerek uyanıyorum. Diyeceksiniz doktora git fakat baş ağrısından dolayı doktora gitmek doğru gelmiyor bana. Sizce neden ağrıyor?

Baş ağrısından doktora gitmek doğru gelmiyor derken? Baş ağrısı en çok önemsenecek ağrılardan biridir. Belki doktora gitmezsen ölümle bile sonuclanabilecek bir hastalığın var. Doktora ne için gidilir acaba sizin için?

Birde sizce neden ağrıyor demişsin maalesef uzaktan tam bir sonuç veremiyoruz.

Baş ağrısından doktora gitmek doğru gelmiyor derken? Baş ağrısı en çok önemsenecek ağrılardan biridir. Belki doktora gitmezsen ölümle bile sonuclanabilecek bir hastalığın var. Doktora ne için gidilir acaba sizin için?
Hocam uzun zamandır olmuyor. 2 gündür arada bir oluyor. Sıcaktan veya uyku düzeninden dolayı olabilir mi?

Hocam selamlar, tek taraflı baş ağrıları genellikle migrenin belirtisidir, bazı gıdalar ve hava değişimleri migreni tetikleyen etkenlerdir. Hastaneye gidip muayene ile teşhis ettirebilirsiniz. Bunun yanında küme tipi baş ağrısı da tek taraflıdır fakat buradan bir şey söylemek zor, hastaneye gitmeniz gerekli.
Arkadaşlar nedendir bilmiyorum şu sıralar sol taraf baş ağrısı çekiyorum. Artık güne uyanırken baş ağrısından bıktım diyerek uyanıyorum. Diyeceksiniz doktora git fakat baş ağrısından dolayı doktora gitmek doğru gelmiyor bana. Sizce neden ağrıyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı