Solaklar İçin elektrogitar önerisi

Clemandtime

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Öncelikle Selamlar bu ilk elektro gitarım olacak ve solağım. Gitar hakkında pek bir fikrim yok önerebileceğiniz herhangi bir elektrogitar ve amfi var mı?
Ayrıca çalmak istediğim türler Heavy Metal, Death Metal, Thrash Metal, Power Metal ve Black Metal bu türler için önerebileceğiniz gitarları atarsanız sevinirim iyi günler iyi Sosyaller dilerim :)

Not: Ben biraz araştırma yaptım bu konu hakkında ve şöyle bir gitar ve amfi buldum bunlar nasıldır iyi midir?

Gitar: Schecter C-1 SGR Solak Elektro Gitar (Siyah) | doremusic

Amfi: Blackstar ID:Core 20 V3 Dijital Kombo Elektro Gitar Amfi | doremusic

Edit: Attığım gitar stokta kalmamış geleceğini de pek zannetmiyorum gitar önerirseniz güzel olur

Son düzenleme:
Gitar başlangıç seviyesinde görece iyi bir gitardır. Amfi konusuna gelirsek aynı amfiden bende de var. Ben de öneriyordum bunu bir süre önce lakin metal tonlarında tatmin etmez. Ev ortamında en iyisi bir ses kartı alıp dijital kullanmak bana kalırsa. Pluginler çok güzel tonlar üretebiliyor artık. Pedallara binlerce lira harcamanıza da gerek kalmaz :)

Gitar başlangıç seviyesinde görece iyi bir gitardır. Amfi konusuna gelirsek aynı amfiden bende de var. Ben de öneriyordum bunu bir süre önce lakin metal tonlarında tatmin etmez. Ev ortamında en iyisi bir ses kartı alıp dijital kullanmak bana kalırsa. Pluginler çok güzel tonlar üretebiliyor artık. Pedallara binlerce lira harcamanıza da gerek kalmaz :)
Attığım gitar stokta kalmamış çalacağım türler için önerebileceğiniz solak elektro gitar var mıdır acaba?

Şimdi fark ettim de bütçenizi biraz aşıyor ama daha ucuz amfi de bilmiyorum o yüzden o konuda bir şey diyemeyeceğim.

Şimdi fark ettim de bütçenizi biraz aşıyor ama daha ucuz amfi de bilmiyorum o yüzden o konuda bir şey diyemeyeceğim.
Sağolun hocam :)

Arkadaşlar gitarı şimdi aldımda bu gitar için önerebileceğiniz kablo var mı acaba?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı